Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κόσμος

Ο δισεκατομμυριούχος κληρονόμος Anant Ambani και η αρραβωνιαστικιά του επιδεικνύουν τον πλούτο τους

Ο δισεκατομμυριούχος κληρονόμος Anant Ambani και η αρραβωνιαστικιά του επιδεικνύουν τον πλούτο τους


Ο Anant Ambani, ο γιος του πλουσιότερου άνδρα της Ασίας, και η αρραβωνιαστικιά του Radhika Merchant, κόρη ενός πολυεκατομμυριούχου, ήταν όλοι χαμογελαστοί καθώς πόζαραν σε μια πολυτελή προ-γαμήλια τελετή στη Βομβάη στην Ινδία.

Το «μεγάλο φινάλε» των προετοιμασιών για τον γάμο τους την ερχόμενη Παρασκευή είδε το ευτυχισμένο ζευγάρι να συνοδεύεται από μια σειρά από διάσημους καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένων των αστέρων του Bollywood και διάσημων παικτών του κρίκετ, σε έναν χώρο στολισμένο με μπουκέτα λουλουδιών, γυάλινους πολυελαίους και ένα κόκκινο χαλί.

Ο Anant φορούσε ένα μαύρο και χρυσό σακάκι διακοσμημένο με φλοράλ μοτίβα και ένα μαύρο παντελόνι, ενώ η αρραβωνιαστικιά του επέλεξε ένα παραδοσιακό ασημένιο φόρεμα διακοσμημένο με κεντήματα και ένα σάλι, ενώ το τεράστιο σμαράγδι στον λαιμό της “ζαλίζει”.

Celebrities arrives at Anant Ambani - Radhika Merchant Sangeet | MS Dhoni- Sakshi, Ranbir-Alia

Το πάρτι των 100 εκατομμυρίων

Το ζευγάρι, και οι δύο 29 ετών, εκτιμάται ότι έχουν ήδη ξοδέψει έως και 100 εκατομμύρια λίρες σε ένα λαμπερό πάρτι τον Μάρτιο, αλλά ενώθηκαν με φίλους για την τελετή Sangeet τους στο Jio World Center την Παρασκευή για να χορέψουν και να τραγουδήσουν σύμφωνα με την παράδοση.

Ο Anant, με περιουσία περίπου 30 δισ. λιρών, είναι ο νεότερος γιος του προέδρου της Reliance Industries, ενός ενεργειακού κολοσσού με έσοδα 90 δισ. λιρών και της μεγαλύτερης δημόσιας εταιρείας της Ινδίας.

Ο γάμος με την Radhika θα συνδέσει τους Anants με την εξέχουσα οικογένεια Merchant, ηγέτες στην προσοδοφόρα βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης της Ινδίας αξίας περίπου 73 εκατομμυρίων λιρών.

Επειδή θα παντρευτούν στις 12 Ιουλίου μετά από αρκετούς μήνες εορτασμών πριν από το γάμο, ο Anant και η Radhika έλαμπαν σε καθ’ όλη τη διάρκεια της πολυτελούς τελετής Sangeet την Παρασκευή, και φαίνονται να χορεύουν με φίλους σε βίντεο που κάνουν τον γύρο των social media.

Το θέμα του πάρτι ήταν «γιορτή των καρδιών», προετοιμάζοντας τους καλεσμένους για μια «βραδιά τραγουδιού, χορού και θαύματος» με ενδυματολογικό κώδικα «ινδική περιφερειακή γοητεία», σύμφωνα με το The National .

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο αστέρας του Bollywood Nimrat Kaur, ο ηθοποιός Javed Jaffrey, οι ηθοποιοί Alia Bhatt και Vidya Balan.

Ο βραβευμένος ηθοποιός και παραγωγός ταινιών Salman Khan έκανε επίσης μια εμφάνιση. Ο πρώην Ινδός αθλητής του κρίκετ Mahendra Singh Dhoni με τη σύζυγό του Sakshi Dhoni εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί την Παρασκευή, μαζί με τους συναθλητές Hardik Pandya, Zaheer Khan και KL Rahul. Οι εορτασμοί έχουν προσελκύσει την παγκόσμια προσοχή εδώ και μήνες, με εκατομμύρια να δαπανώνται για τη διοργάνωση τεράστιων πάρτι σε όλο τον κόσμο στο πλαίσιο του κύριου γάμου, που θα διαρκέσει από τις 12 Ιουλίου έως τις 14 Ιουλίου.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Στην αποστολή 155.415 μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων σε εξατομικευμένες επιχειρήσεις, που θα υποχρεούνται να εκδίδουν ψηφιακά παραστατικά διακίνησης και...

Μαγαζίνο

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης και η σύζυγός του Κατερίνα Μαχαιριώτη καθώς το Σάββατο 20/9 βαφτίζουν τον γιο τους....

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Η Volvo μπορεί να μην μεταβαίνει σε μια αμιγώς ηλεκτρική σειρά οχημάτων τόσο γρήγορα όσο είχε υποσχεθεί κάποτε, αλλά αυτό δεν...

Κόσμος

Ο νιτρικός πενταερυθρίτης PETN (Pentaerythritol tetranitrate) ή corpent ή pentrite ή nitropenta[1] που χρησιμοποιήθηκε στις εκρήξεις βομβητών στον Λίβανο, είναι ένα από τα πιο...