Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αυτοκίνητο

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής στο Carselectric.gr

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής στο Carselectric.gr


Ο δήμος Ηρακλείου με «επιθετική» πολιτική και ενέργειες, κατάφερε να διαθέτει αυτή την στιγμή, 4 ηλεκτρικά οχήματα, με option για άλλα τόσα!

Ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Κος Νίκος Μπάμπαλος, αποδεικνύει στην πράξη τις κοινωνικές και ιδιαίτερα «πράσινες» οικολογικές ευαισθησίες, τόσο του ιδίου, όσο και των ανθρώπων του δήμου που ηγείται.

Στην πρόσφατη συνέντευξη μας, ο δήμαρχος μας ανέφερε, τις καινοτόμες προσπάθειες για την μετάβαση στην σύγχρονη ηλεκτρική εποχή. Όσον αφορά τις καθημερινές μετακινήσεις των δημοτών του, ευεργετώντας ταυτόχρονα και το περιβάλλον. 

Χρειάζονται περισσότερα κίνητρα προς τον πολίτη για την γρήγορη ηλεκτρική μετάβαση και μια νέα κουλτούρα, όπως μας δήλωσε. Ο δήμος Ηρακλείου με «επιθετική» πολιτική και ενέργειες, κατάφερε να διαθέτει αυτή την στιγμή: τέσσερα ηλεκτρικά οχήματα, απο τα οποία τρία για την καθαριότητα και ένα για το τμήμα αδέσποτων ζώων.

Υπάρχει επίσης και ένα μικρότερο ηλεκτρικό όχημα «σκούπα», ευέλικτο σε στενούς δρόμους. Για το επόμενο διάστημα, ο δήμος έχει προγραμματίσει την αγορά δύο ακόμα ηλεκτρικών πούλμαν. Τόσο για τις μεταφορές των πολιτών, όσο και των παιδιών σε βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου.

Ακούστε ολόκληρη την εξαιρετική και δομημένη συνέντευξη που έδωσε ο δήμαρχος στο carselectric.gr, στο Podcast που ακολουθεί!



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Οικονομία

Στα 4,9 δισ. ευρώ ευρώ μειώθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού σε ταμειακή βάση στο οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου, έναντι 5,6 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα...

Μαγαζίνο

SKG calling … και η Μαρίνα ήταν εκεί! Η Μαρίνα Σάττι κατέκτησε και τη Θεσσαλονίκη τo Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου με μια μεγαλειώδη sold out συναυλία...