Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

«Ο αδελφός μου είχε εισιτήριο για το πρώτο βαγόνι»

«Ο αδελφός μου είχε εισιτήριο για το πρώτο βαγόνι»


Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε ότι ο αδερφός της είχε εισιτήριο για το τρένο εκείνο το μοιραίο βράδυ που έγινε το δυστύχημα των Τεμπών αλλά τελικά δεν ταξίδεψε καθώς στο παρά πέντε προέκυψε ένα ζήτημα και πήρε το αεροπλάνο.

Με αφορμή ένα ρεπορτάζ για τη τραγωδία των Τεμπών και την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πατέρα των διδύμων κοριτσιών που χάθηκαν στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα, Νίκο Πλακιά, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια αποκάλυψη που μέχρι σήμερα δεν είχε εκμυστηρευτεί ποτέ δημοσίως.


Μετά την αποφώνηση της σύνδεσης με τον πατέρα των διδύμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη, σε μια ιδιαιτέρως φορτισμένη συναισθηματική κατάσταση η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι την  μοιραία νύχτα ο αδερφός της είχε εισιτήριο για το τρένο με προορισμό της Θεσσαλονίκης. Από παιχνίδια της τύχης, ο αγαπημένος αδερφός της Σίσσυς δεν επιβιβάστηκε στο τρένο αλλά προτίμησε να ταξιδέψει αεροπορικώς. 

Σίσσυ Χρηστίδου για Τέμπη: «Ο αδελφός μου είχε εισιτήριο για το πρώτο βαγόνι – Αυτό μας αφορά όλους»

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας συγκινεί και καθηλώνει. «Ο αδερφός μου είχε εισιτήριο για αυτό το τρένο. Έπρεπε να είναι μέσα σε αυτό το τρένο. Το πρωί εκείνο ξύπνησα και τον πήρα τηλέφωνο και δεν το σήκωσε και δεν τόλμησα να πάρω τον μπαμπά μου γιατί δεν ήξερα αν μπήκε. Είχε εισιτήριο για το πρώτο βαγόνι».

»Από τότε ξυπνάμε κάθε μέρα και κάνουμε τον σταυρό μας που τελικά δεν μπήκε στο τρένο επειδή προέκυψε μια δουλειά και πήρε αεροπλάνο», σημείωσε από την πλευρά της η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Δεν μπαίνει στα αεροπλάνα από φόβο και ταξίδευε μόνο με τρένο. Άρα αυτό μας αφορά όλους! Απλά δεν μπορούμε να μπούμε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους που τους συνάντησε η τραγωδία. Μπορούμε όμως να τους σταθούμε. Με συγκλόνισε ο κύριος Πλακιάς» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.


 




Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Οικονομία

Στα 4,9 δισ. ευρώ ευρώ μειώθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού σε ταμειακή βάση στο οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου, έναντι 5,6 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα...

Μαγαζίνο

SKG calling … και η Μαρίνα ήταν εκεί! Η Μαρίνα Σάττι κατέκτησε και τη Θεσσαλονίκη τo Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου με μια μεγαλειώδη sold out συναυλία...