Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια


ΚΡΙΟΣ

Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις δικές σας ή της οικογένειάς σας ενώ κάποιες έξυπνες επαγγελματικές κινήσεις που θα κάνετε θα δημιουργήσουν ένα κλίμα σιγουριάς και ασφάλειας. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε αρκετούς τομείς της ζωής σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα προωθήσετε τον εαυτό και τις ιδέες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εύνοια υπάρχει σε ό,τι αφορά επαγγελματικά ταξίδια, εμπορικές διαπραγματεύσεις και οικονομικές συμφωνίες καθώς και αγοραπωλησίες. Οι όποιες αλλαγές θα λειτουργήσουν υπέρ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια επαγγελματική πρόταση ή συνεργασία από το παρελθόν επιστρέφει με πιο ευνοϊκούς για εσάς όρους αυτή τη φορά ενώ κάποιοι από εσάς θα σπάσετε τους δεσμούς σας με το παρελθόν. Κάποιο έξτρα εισόδημα θα βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα είστε κοινωνικά δραστήριοι και αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε γνωριμίες με ανθρώπους που, εκτός από ενδιαφέροντες, θα σας φανούν σε επαγγελματικό επίπεδο και ιδιαίτερα χρήσιμοι. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και σε ό,τι αφορά ομάδες ή συλλόγους.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν αλλαγές σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας πραγματικότητα και την εξέλιξη της καριέρας σας που, αν και ριζοσπαστικές, κατά περιπτώσεις φυσικά, στο τέλος θα λειτουργήσουν άκρως θετικά. Να θυμάστε ότι “ο τολμών νικά”.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα προχωρήσετε σε επαγγελματικές επαφές και συνεργασίες με άτομα ετερόκλητα και εντελώς διαφορετικά από εσάς. Ωστόσο, αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σας καθώς θα διευρύνει τη σκέψη και τους ορίζοντές σας και θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Θα προχωρήσετε σε μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική συμφωνία η οποία θα λειτουργήσει άκρως θετικά, τόσο για την αυτοπεποίθηση, όσο και για τα έσοδά σας. Σε αντίθεση περίπτωση, θα μπορέσετε να βελτιώσετε το κλίμα στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξουν ανατροπές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας με αποτέλεσμα να πρέπει να μελετήσετε και να οργανώσετε εκ νέου κάποια έργα και καταστάσεις, κάτι που στο τέλος θα σας βγει σε καλό. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και σε ό,τι αφορά σχέσεις με το εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσουν αλλαγές που θέλετε να κάνετε και που θα αφορούν τη βελτίωση, είτε της εμφάνισής σας, είτε της καθημερινότητάς σας. Επαγγελματικά, θα αναλάβετε επιπλέον ευθύνες οι οποίες όμως θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και το πορτοφόλι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα είστε γεμάτοι δημιουργική ενέργεια, ενθουσιασμό και σχέδια για τη μελλοντική σας πορεία, τα οποία και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να έχετε θετικές εξελίξεις. Ορισμένοι, θα θελήσετε να διαπραγματευτείτε εκ νέου τους όρους μιας σχέσης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα αναδιοργανώσετε τη δουλειά και την καθημερινότητά σας και θα βελτιώσετε τα έσοδά σας, κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε πιο σίγουροι για το μέλλον. Ορισμένοι θα ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου σας και κάποιοι άλλοι με τη βελτίωση της εμφάνισής σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ασχοληθείτε με τα δημιουργικά σας ταλέντα και βρείτε τρόπους για να προωθήσετε και διαφημίσετε τη δουλειά σας. Μια νέα και ενδιαφέρουσα επαγγελματική συμφωνία θα ξεπροβάλλει στον ορίζοντα. Ορισμένοι από εσάς θα θελήσετε να ρισκάρετε στον έρωτα.

Πηγή: myastro.gr

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Κατηφόρα για τη Βαλένθια και πλέον ο εφιάλτης του υποβιβασμού σκιάζει το «Μεστάγια». Οι «Νυχτερίδες» πάνε από το κακό στο χειρότερο και η εντός...

Τεχνολογία

Η Κρήτη δεν είναι απλώς ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός, αλλά αναδεικνύεται σε παγκόσμιο κόμβο τηλεπικοινωνιακών υποδομών, με το μέλλον να προδιαγράφεται ψηφιακά πιο λαμπρό...

Μαγαζίνο

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε τον Snik στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο γνωστός τράπερ ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τα αρνητικά σχόλια του...

Πολιτική

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, με ανάρτησή του το πρωί της Τρίτης (22/10) αποκάλυψε πώς θα πρέπει να παραμείνει σε αφωνία για τις...