Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Ολυμπιακός: Με πόσους ξεκινάει ο Μεντιλίμπαρ και πόσους ακόμη περιμένει | Blog – Κώστας Νικολακόπουλος

Ολυμπιακός: Με πόσους ξεκινάει ο Μεντιλίμπαρ και πόσους ακόμη περιμένει | Blog – Κώστας Νικολακόπουλος


Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta πώς έχουν τα δεδομένα στο ρόστερ του Ολυμπιακού και πώς περιμένει ο προπονητής να εξελιχθούν.

Με βάση τα δεδομένα που ισχύουν αυτή την στιγμή, ο Μεντιλίμπαρ θα έχει την Τετάρτη στη διάθεση του σίγουρα 22 παίκτες. Εξυπακούεται ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξουν προσθήκες, π.χ. να κλείσουν οι Φορτούνης και Μασούρας, των οποίων έχουν λήξει τα συμβόλαια η, να κρατήσει ο Ολυμπιακός τους Κάρμο, Όρτα, Ποντένσε κι Ελ Κααμπί.

Ξεκινάει δηλαδή από αυτούς τους 22 και περιμένει τις προσθέσεις. Μιλάμε για τους…

Τζολάκη, Πασχαλάκη, Αναγνωστόπουλο, Μπότη

Ρόντινεϊ, Κοστίνια

Ρέτσο, Ντόη, Άμπι, Μπιανκόν, Κουτσίδη

Ορτέγκα, Αποστολόπουλο

Γκαρθία, Στάμενιτς, Τσικίνιο, Μουζακίτη, Μπακούλα

Ζέλσον, Μπιέλ, Παπακανέλλο

Κωστούλα

Διευκρινίσεις:

Ο Ελ Κααμπί είναι στον αέρα και αναμένουμε τις εξελίξεις, αν θα μείνει η, αν θα φύγει.

Ο Έσε θα βρίσκεται σε όλη την προετοιμασία της ομάδας, με την Αργεντινή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Βέζο δεν υπολογίζεται από τον Μεντιλίμπαρ.

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής του Ολυμπιακού περιμένει εφτά με εννιά ακόμη ενισχύσεις: δύο φορ (ιδανικά πρώτος ο Ελ Κααμπί), τρεις με τέσσερις εξτρέμ (ιδανικά δύο να είναι οι Ποντένσε, Φορτούνης, τρίτος ένας αριστεροπόδαρος και ενδεχομένως κι ο Μασούρας), ένα κεντρικό χαφ (ιδανικά τον Όρτα), ένα δεξί στόπερ και ίσως κι ένα αριστερό μπακ, ανάλογα με την παρουσία του Αποστολόπουλου στα φιλικά.

Από τους 22 παίκτες που δεδομένα είναι έτοιμοι για να αρχίσουν προετοιμασία, οι εφτά είναι από τη Β ομάδα και την Κ19. Από αυτούς ο προπονητής θα κρατήσει στην πρώτη ομάδα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του, δύο-τρεις, μάξιμουμ τέσσερις. Το δε ρόστερ του Ολυμπιακού το θέλει με 22-23 παίκτες, συν τους μικρούς. Άρα, έχουμε 15+1 (Έσε) για την πρώτη ομάδα και τις περίπου οκτώ προσθήκες που περιμένει, συν κάποιους μικρούς.

Τέλος, υπάρχει ενδεχόμενο να φύγει ένας στόπερ, π.χ. ο Μπιανκόν, χωρίς να αποκτηθεί άλλος.

Άσχετο: Στο Μεξικό λένε δύο πράγματα για την ΑΕΚ. Ένα ότι θα πάρει τον Αντούνα από την Κρουζ Αζούλ. Δύο ότι θα πουλήσει τον Πινέδα στη Μόντερεϊ.

Η φωτογραφία της ημέρας:

Αθόρυβα ο Ελ Αραμπί έγραψε το τέλος της ιστορίας του στον Ολυμπιακό. Πήγε χθες στο Ρέντη, όπου ήταν μόνο οι φροντιστές, και μάζεψε τα πράγματα του, προκειμένου να φύγει για την Κύπρο.

Ένας από τους πιο ολοκληρωμένους σέντερ φορ που πέρασαν ιστορικά από τον Ολυμπιακό. Όχι μόνο εκπληκτικός σκόρερ, αλλά και δημιουργός και με κράτημα της μπάλας και με τεχνική και με τα πάντα.

Και για το τέλος ένα

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Η κεντρική Ιαπωνία, όπου συνεχίζονται οι καταρρακτώδεις βροχές, απειλείται για δεύτερη ημέρα σήμερα από πλημμύρες και κατολισθήσεις, που ήδη στοίχισαν τη ζωή σε έναν...

Ελλάδα

Τροχαίο ατύχημα μετά από τρελή πορεία ΙΧ σημειώθηκε στην Πάτρα τα ξημερώματα. Ήταν περίπου 02:00 το βράδυ όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που κινούνταν...

Αθλητικά

Ύστερα από 31 κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή, το ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει απόψε το αστρονομικό έπαθλο των 14,5 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο τζακ ποτ...

Πολιτική

Mε ομιλία στην Σύνοδο Κορυφής για το Μέλλον, συναντήσεις με εβραϊκές οργανώσεις και Άραβες ηγέτες ξεκινάει η πρώτη μέρα του προγράμματος του πρωθυπουργού Κυριάκου...