Connect with us

Hi, what are you looking for?

Πολιτική

Ξέσπασε πόλεμος Ανδρουλάκη – Δούκα, οργίλη αντίδραση του δημάρχου Αθηναίων

Ξέσπασε πόλεμος Ανδρουλάκη – Δούκα, οργίλη αντίδραση του δημάρχου Αθηναίων


Με ανταλλαγή «αλληλογραφίας» δημόσια, οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας και Νίκος Ανδρουλάκης, φανερώνουν το μεταξύ τους τεταμένο κλίμα.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων κάλεσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να πάρει θέση σε επιθέσεις στενών συνεργατών του, που του επιτίθενται, όπως δηλώνει με «ρητορική της δεξιάς και της ακροδεξιάς» με τον Ν. Ανδρουλάκη να του απαντά, ότι «κανείς συνεργάτες μου δεν σου έχει επιτεθεί, μην προκαλείς τεχνητή πόλωση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χάρης Δούκας καταγγέλλει προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα από στενούς συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook κατηγορεί τους στενούς συνεργάτες του νυν προέδρου του κόμματος ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό του επιτίθενται με «τη ρητορική της δεξιάς και της ακροδεξιάς».

«Το ποτήρι ξεχείλισε» τονίζει ο δήμαρχος Αθηναίων προσθέτοντας ότι «έφτασαν στο σημείο να αναπαράγουν αυτούσια τη λάσπη που τροφοδοτεί το Μαξίμου σε βάρος μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλεί τον Ν. Ανδρουλάκη να πάρει θέση και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει «τον αγώνα μαζί με τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες για την προοπτική νίκης του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης, χωρίς να καταφεύγω σε παρόμοιες τακτικές, όπως έπραξα μέχρι σήμερα».

«Ας μην ψάχνουν κάποιοι σωσίβιο σε μια τεχνητή πόλωση.Κανένας στενός συνεργάτης του κ. Ανδρουλάκη δεν έχει καταφερθεί με ανάρμοστο τρόπο εναντίον κανενός υποψηφίου», απαντούν συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη προσθέτοντας ότι «καλό θα είναι να περιφρουρήσουμε όλοι μας ανεξαιρέτως μια διαδικασία, που οι πάντες αναγνωρίζουν ότι εξελίσσεται σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού».

Καταλήγοντας οι ίδιες πηγές σχολιάζουν: «Ας μην ψάχνουν κάποιοι σωσίβιο σε μια τεχνητή πόλωση».

 

 

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Στις αρχές της ερχόμενη εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία για την πώληση μεριδίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στην Εθνική Τράπεζα, σύμφωνα με πηγές που...

Οικονομία

Με περιορισμένες διακυμάνσεις και χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση κινείται η χρηματιστηριακή αγορά στην μέχρι τώρα συνεδρίαση, εν μέσω ήπιας πτωτικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών. O...

Οικονομία

Την σύμβαση για την προμήθεια 414 πυροσβεστικών οχημάτων, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, σε εκδήλωση...

Κόσμος

Ο αριθμός των πολιτών του Λιβάνου οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε εσωτερικά εκτοπισμένους πλησιάζει πλέον τους 500.000 μετά την κλιμάκωση της ισραηλινής εκστρατείας βομβαρδισμών...