30′ προετοιμασία
20′ ψήσιμο
Σύνολο: 50′
Υλικά
Κομμάτια: για περίπου 40
- Για να φτιάξουμε νηστίσιμα κουλουράκια μανταρινιού, αρχικά ρίχνουμε σε βαθύ μπολ τα υγρά, τη ζάχαρη, το αλάτι και το ξύσμα και ανακατεύουμε με το χέρι μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
- Στο τέλος ρίχνουμε το αλεύρι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να αναμειχθούν τα υλικά και να γίνει ένα μαλακό ζυμάρι.
- Πλάθουμε κουλουράκια-πλεξούδες.
- Τα αλείφουμε ελαφρώς με λίγο νερό και τα πασπαλίζουμε με μαυροσούσαμο.
- Τα τακτοποιούμε σε λαμαρίνες στρωμένες με λαδόκολλα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C (στον αέρα) για 15-20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!