Μία ξεχωριστή σαλάτα, ιδανική για να συνοδεύσει το γιορτινό σας τραπέζι! Στην ιταλική γλώσσα «naranza» σημαίνει πορτοκάλι. Γι’ αυτό όταν οι Κερκυραίοι αναφέρονται στη νεραντζοσαλάτα εννοούν σαλάτα με πορτοκάλι
Διαδικασία
Βήμα 1
Κόβουμε σε 5-6 οριζόντιες φέτες το κάθε πορτοκάλι και αφαιρούμε τα κουκούτσια. Στρώνουμε σε μια πιατέλα και αλατίζουμε.
Βήμα 2
Σπάμε και απλώνουμε το ανθότυρο σε μικρά κομμάτια, το ρόδι, το φουντούκι, περιχύνουμε με το μέλι και πασπαλίζουμε με την πάπρικα και το μπούκοβο.
Βήμα 3
Ρίχνουμε τα φύλλα δυόσμου, ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
Styling: Τζαννής Σιφναίος – Food styling: Μάκης Γεωργιάδης – Φωτογραφίες: Lambros Mentzos Photography
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!