Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τεχνολογία

Νέο Harry Potter: Πρώτη ματιά στο gameplay του νέου παιχνιδιού! – Έρχεται “δωρεάν” στο PS Plus

Νέο Harry Potter: Πρώτη ματιά στο gameplay του νέου παιχνιδιού! – Έρχεται “δωρεάν” στο PS Plus


Η Warner Bros. Games σε συνεργασία με την Unbroken Studios έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο gameplay trailer για το Harry Potter: Quidditch Champions, το ολοκαίνουργιο παιχνίδι που βασίζεται στο λατρεμένο σύμπαν.

Το Quidditch Champions θα προσφέρει ένα single player career και θα ανεβαίνετε κατάταξη αν και εφόσον είστε καλοί στο άθλημα. Παράλληλα, μάθαμε ότι κάθε νίκη θα σας οδηγεί σε μεγαλύτερα γήπεδα, από το Hogwarts μέχρι και το Quidditch World Cup Stadium.

Επίσης, θα υπάρχει και online competitive mode για να παίζετε εναντίων άλλων παικτών, ενώ θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορους χαρακτήρες, όπως είναι οι Harry Potter, Ron Weasley και Draco Malfoy. Η ομάδα ανάπτυξης θα σας δώσει την επιλογή να φτιάξετε και τον δικό σας προσωπικό χαρακτήρα, όπως είδαμε άλλωστε και στο Hogwarts Legacy.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Warner Bros., το Quidditch Champions περιγράφεται ως ένα “γρήγορο, ανταγωνιστικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες” που προσφέρει μια αυτόνομη εμπειρία Quidditch και που επιτρέπει σε παρέες φίλων να ασχοληθούν με το άθλημα, αλλά και με άλλες περιπέτειες…με σκουπόξυλα. Ο τίτλος αναπτύσσεται από την Unbroken Studios με έδρα το Λος Άντζελες, δηλαδή τους δημιουργούς του mobile multiplayer shooter Fantastic Plastic Squad και του PC battle royale τίτλου Fractured Lands.

Τα pre-orders για τα Steam, Epic Games Store, PlayStation και Xbox έχουν ανοίξει ήδη και όσοι κάνουν προπαραγγελία θα λάβουν και το Firebolt Supreme broom skin. Επιπροσθέτως, το Harry Potter: Quidditch Champions θα διατεθεί στο PlayStation Plus από τις 3 Σεπτεμβρίου έως και τις 30 εκείνου του μήνα και έτσι, όσοι είναι συνδρομητές στην υπηρεσία θα έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι, χωρίς να χρειαστεί να το αγοράσουν.

Η κανονική έκδοση του παιχνιδιού θα κοστίζει 29.99 ευρώ, ενώ θα υπάρχει και μία Deluxe Edition στα 39.99 ευρώ.

To Harry Potter: Quidditch Champions θα κυκλοφορήσει μόνο ψηφιακά για τα PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One και PC. Η ομάδα ανάπτυξης έχει υποσχεθεί να φέρει και μία έκδοση του Nintendo Switch, αλλά αυτή αναμένεται τα Χριστούγεννα. Δείτε τα πρώτα gameplay πλάνα του τίτλου μέσα από τον player που ακολουθεί.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Ελλάδα

Με μία τρυφερή φωτογραφία διάλεξε να στείλει στα social media το «τελευταίο αντίο» στον πατέρα της, Ντίνο Καρύδη, που έφυγε από τη ζωή την...

Οικονομία

του Pascal Riché (*) Είναι περίεργη η απήχηση που μπορεί να έχει ένας νεολογισμός, δεκαετίες μετά την πρωτοεμφάνισή του. Το 1970, για να κοροϊδέψουν...

Μαγαζίνο

Μια φοβερή στιγμή περίμενε όλους τους φίλους του μπάσκετ που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας το απόγευμα της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου, έχοντας τη δυνατότητα...

Κόσμος

Ο απολογισμός των θυμάτων εξαιτίας των πλημμυρών και των κατολισθήσεων που προκάλεσε ο τυφώνας Γιάγκι στη Μιανμάρ διπλασιάστηκε, φθάνοντας τους 226 νεκρούς, ενώ άλλοι...