Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αυτοκίνητο

Νέα Ford Mustang: Διαθέσιμη στην Ελλάδα-πόσο κοστίζει

Νέα Ford Mustang: Διαθέσιμη στην Ελλάδα-πόσο κοστίζει


Ίσως να μην είναι πλέον το muscle car που ονειρευόμασταν κάποτε, η νέα Ford Mustang όμως είναι ένα από τα πιο ελκυστικά σύγχρονα supersport αυτοκίνητα που κυκλοφορούν εκεί έξω και τώρα και στην χώρα μας, καθώς είναι πλέον διαθέσιμο για παραγγελία.

Το pony car όπως το αποκαλούν οι Αμερικανοί έρχεται και με τις Dark Horse εκδόσεις του που το καθιστούν ένα αξιοπρεπές track day αυτοκίνητο. 

Η νέα Ford Mustang είναι η πιο προηγμένη και ισχυρή γενιά του εμβληματικού αυτοκινήτου, καθώς ο αναβαθμισμένος V8 κινητήρας 5,0 λίτρων αποδίδει 454 ίππους και 540 Nm ροπής. Με έξι προφίλ οδήγησης ώστε να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη από την πιο normal μέχρι ένα track day ή μια drag κουρσα, η Ford υπόσχεται πως η νέα Ford Mustang θα είναι εκτός από ταχύτατη και εύκολη στον χειρισμό. 

Ford Mustang

Για να το πετύχει αυτό έχει βελτιστοποιήσει την ανάρτηση ώστε να αποφεύγονται οι τάσεις υποστροφής, ενώ έχει βελτιώσει την απόκριση του τιμονιού, προκειμένου οι χειρισμοί να είναι ακριβείς. 
Η Mustang GT διατίθεται με 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ή χειροκίνητο 6 σχέσεων.

Ford Mustang

Το Performance Pack είναι στάνταρ και περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης για αυξημένη πρόσφυση, φρένα με την υπογραφή της Brembo με ενισχυμένες δαγκάνες και Active Valve Exhaust που εξασφαλίζει ήχους κινητήρα ανάλογα με το οδηγικό σενάριο.

Ford Mustang

Η Mustang Dark Horse διαθέτει επίσης ένα μοναδικό εξωτερικό σχεδιασμό με σκούρες αποχρώσεις και αεροδυναμικά στοιχεία, καθώς και ένα αναβαθμισμένο εσωτερικό με αγωνιστικές πινελιές.

Η νέα Ford Mustang είναι ένα κορυφαίο σπορ αυτοκίνητο που προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις, κορυφαία οδηγική εμπειρία και προηγμένη τεχνολογία. Η Mustang GT είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει την καθημερινή πρακτικότητα με τις σπορ επιδόσεις, ενώ η Mustang Dark Horse είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν την οδήγηση σε πίστα.

Αναλυτικά τις τιμές των εκδόσεων που είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά είναι οι παρακάτω. 

       
Έκδοση Κινητήρας Κιβώτιο   Τιμή
Fastback GT 5.0L RWD 5.0L Βενζίνη 446PS Μηχανικό 6 σχέσεων   76.295 ευρώ
Fastback GT 5.0L RWD 5.0L Βενζίνη 446PS Μηχανικό 10 σχέσεων   80.304 ευρώ
Convertible  GT 5.0L RWD 5.0L Βενζίνη 446PS Μηχανικό 10 σχέσεων   86.324 ευρώ 
Fastback Dark Horse 5.0L RWD 5.0L Βενζίνη 454PS Μηχανικό 6 σχέσεων   92.052 ευρώ
Fastback Dark Horse 5.0L RWD 5.0L Βενζίνη 454PS 5.0L Βενζίνη 446PS   96.061 ευρώ


Πηγή: topgeargreece.gr 

Διαβάστε ακόμα: 
– Κριτική για την ταινία Ferrari που δεν είναι επιπέδου Ferrari
– Lancia Ypsilon Cassina: Με αυτό ξεκινάει η αναγέννηση της φίρμας (εικόνες)
– RB17: Επιτέλους έχουμε τις πρώτες επίσημες πληροφορίες για το hypercar της Red Bull

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Ελλάδα

Με μία τρυφερή φωτογραφία διάλεξε να στείλει στα social media το «τελευταίο αντίο» στον πατέρα της, Ντίνο Καρύδη, που έφυγε από τη ζωή την...

Οικονομία

του Pascal Riché (*) Είναι περίεργη η απήχηση που μπορεί να έχει ένας νεολογισμός, δεκαετίες μετά την πρωτοεμφάνισή του. Το 1970, για να κοροϊδέψουν...

Μαγαζίνο

Μια φοβερή στιγμή περίμενε όλους τους φίλους του μπάσκετ που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας το απόγευμα της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου, έχοντας τη δυνατότητα...

Κόσμος

Ο απολογισμός των θυμάτων εξαιτίας των πλημμυρών και των κατολισθήσεων που προκάλεσε ο τυφώνας Γιάγκι στη Μιανμάρ διπλασιάστηκε, φθάνοντας τους 226 νεκρούς, ενώ άλλοι...