ΥΛΙΚΑ
• 500 γρ. χοιρινό κιμά
• 50 γρ. φρυγανιά
• 100 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
• 1 αυγό
• 1 κουταλάκι τσαγιού κόλιαντρο, χοντροκοπανισμένο
• Φρεσκο-κοπανισμένο μαύρο πιπέρι
• Αλάτι
• 100 γρ. ποσυρτή, σε λεπτές φέτες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το ψιλοκόβουμε. Το βάζουμε σε λεκάνη μαζί με τον κιμά, τη φρυγανιά, το
αυγό, τον κόλιαντρο και το πιπέρι και ζυμώνουμε πολύ καλά.
Πλάθουμε σε μικρά στρογγυλά μπιφτεκάκια και στη συνέχεια τυλίγουμε μια λεπτή φέτα ποσυρτή γύρω από το κάθε ένα.
Τα τοποθετούμε σε ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 45΄περίπου.
Σερβίρουμε με ένα απλό πουργούρι πιλάφι ή με κυπριακές πίτες.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!