4 άτομα / 15’ ετοιμασία / 25’ ψήσιμο / εύκολο
Υλικά
- 4 μεγαλές πατάτες βρασμένες
- 1 καρότο μικρό
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 2 φλιτζ. μανιτάρια σε μικρούς κύβους
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι κρεμμύδι σε σκόνη
- 2 πρέζες κύμινο τριμμένο
- 2 πρέζες ρίγανη
- Αλάτι πιπέρι
Eκτέλεση
Καθαρίζετε τις βρασμένες πατάτες από την φλούδα και τις τρίβετε σε ένα μπολ στο χοντρό τον τρίφτη.
Σε ένα καυτό τηγάνι βάζετε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε τα μανιτάρια.
Τρίβετε το καρότο στο λεπτό τον τρίφτη και προσθέτετε στο μπολ και τα υπόλοιπα υλικά.
Ζυμώνετε και συγχρόνως πιέζετε με τα χέρια έτσι ώστε οι πατάτες να λιώσουν και να ενσωματωθούν όλα τα υλικά στην πατάτα.
Πλάθετε τα μπιφτέκια και τοποθετείτε σε ένα ταψί με λαδόχαρτο.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα με αντιστάσεις στους 180οC για 25’.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!