ΥΛΙΚΑ
• 125γρ βούτυρο
• 200γρ ξανθή ζάχαρη
• 2 αυγά
• Βανίλια
• 200γρ αλεύρι φαρίνα
• 1 κουταλάκι τσαγιού Baking Powder
• 1/2 κουταλάκι τσαγιού σόδα
• 70γρ νιφάδες βρώμης
• 60γρ σταφίδες
• 90γρ χαρουπολάτα, χοντροκομμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κτυπάς το βούτυρο με τη ξανθή ζάχαρη, τα αυγά και τη βανίλια. Προσθέτεις το αλεύρι με το baking powder, τη σόδα και ζυμώνεις ελαφρά.
Ρίχνεις στη συνέχεια τις νιφάδες βρώμης, τις σταφίδες και τη χαρουπολάτα και ανακατεύεις καλά.
Χρησιμοποιώντας το εργαλείο σερβιρίσματος παγωτού, μεταφέρεις σε ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα, έτσι ώστε να έχεις μπισκότα με ομοιόμορφο μέγεθος.
Τα βάζεις στο ψυγείο για 1/2 ώρα.
Τα ψήνεις σε μέτριο φούρνο για 15’ περίπου, μέχρι να κοκκινίσουν ελαφρά.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!