Συστατικά
2 ¼ φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις,
2 κουταλάκια κανέλα,
1 ½ κουταλάκι Baking Powder,
¾ φλ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου,
½ φλ. καστανή ζάχαρη,
1 αβγό,
1 κουταλιά μέλι.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160°C και βάζετε αντικολλητική λαδόκολλα σε 2 ταψιά.
Σε ένα μπολ κοσκινίζετε το αλεύρι, την κανέλα και το μπέικιν πάουντερ.
Στον κάδο του μίξερ βάζετε το βούτυρο, τη ζάχαρη και χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει.
Προσθέτετε το αβγό, το μέλι και συνεχίζετε το χτύπημα.
Μετά, βάζετε λίγο – λίγο το μίγμα του αλευριού και χτυπάτε για 1-2 λεπτά.
Σταματάτε το μίξερ και ζυμώνετε με τα χέρια μέχρι να πετύχετε μια εύπλαστη ζύμη.
Τη βάζετε σε ένα μπολ, τη σκεπάζετε και την αφήνετε στην άκρη για 15 λεπτά να «ξεκουραστεί».
Ανοίγετε τη ζύμη σε ένα μεγάλο φύλλο με πάχος 3 χιλιοστά -½ εκ. περίπου και με ένα κουπ τα κόβετε μπισκότα περίπου 5-6 εκ. σε σχήμα αστεριού ή σε όποιο άλλο σχήμα θέλετε.
Τα τοποθετείτε στο ταψί και ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο για 15-17 λεπτά περίπου.
Τα βγάζετε και τα αφήνετε να κρυώσουν πριν τα μετακινήσετε από το ταψί.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!