ΥΛΙΚΑ
80 γρ. βούτυρο ανάλατο μαλακό
60 γρ. μαλακή μαύρη ζάχαρη
2 κουταλιές γάλα πλήρες
1 βανίλια
¼ κουταλάκι αλάτι
160 γρ. αλεύρι φαρίνα
30 γρ. φουντούκια, χοντροαλεσμένα
50 γρ. σοκολάτα μαύρη, χοντροκομμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μεγάλο μπολ, αναμειγνύετε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι το μίγμα να είναι ομοιόμορφο. Προσθέτετε το γάλα και τη βανίλια.
Κοσκινίζετε κατευθείαν στο μίγμα το αλεύρι με το αλάτι. Προσθέτετε τα φουντούκια και τα κομματάκια σοκολάτας και αναμειγνύετε καλά. Η ζύμη θα είναι μαλακιά.
Φτιάχνετε ένα κορμό με το μείγμα μέγεθος περίπου 10 εκατοστά. Το τυλίγετε σε πλαστική μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο ή στην κατάψυξη.
Κόβετε 1 εκ. φέτες και τις βάζετε σε ταψιά με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνετε στους 175 βαθμούς για 15-20 λεπτά.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!