Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 77-69 (Τελικό αποτέλεσμα) – Zougla

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 77-69 (Τελικό αποτέλεσμα) – Zougla


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Νοvasports Prime) στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» το Game 2 της σειράς του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, για τα πλέι οφ της Euroleague.

Έχοντας πάρει ήδη από το πρώτο ματς στη Βαρκελώνη (77-75) στα δικά της χέρια το πλεονέκτημα έδρας, η ομάδα του Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει με λιγότερη πίεση απόψε τους Καταλανούς, έχοντας βέβαια ως στόχο και το δεύτερο «διπλό» στο άντρο της ομάδας του Γκριμάου, προκειμένου να απλοποιήσει ακόμη περισσότερο την υπόθεση-πρόκριση στο φάιναλ φορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως ακόμη και σε περίπτωση ήττας οι πρωταθλητές Ελλάδας θα έχουν δύο ματς στο ΣΕΦ τη Μεγάλη Τρίτη (30/4, 21:30) και την Μεγάλη Πέμπτη (2/5, 19:45) στην προσπάθεια να φτάσουν τις 3 νίκες και να προκριθούν στο Βερολίνου (24-26/5).

Στην δωδεκάδα των Πειραιωτών συμπεριελήφθη κανονικά ο Φιλίπ Πετρούσεφ παρά τον τραυματισμό του στο γόνατο στο Game 1

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Ούρος Νίκολιτς (Σερβία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθόλου καλά δεν κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο για την ελληνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κακός και στις δύο πλευρές του παρκέ, γεγονός που μαρτυρούν οι 27 πόντοι που δέχτηκε και οι μόλις 14 που πέτυχε.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν αντίδραση στο παρκέ, βελτιώθηκαν στην άμυνα και κατάφεραν να μαζέψουν τη διαφορά.

Ο ΜακΚίσικ ερχόμενος από τον πάγκο έδωσε την ενέργεια και την ώθηση που έψαχνε η ομάδα του Μπαρτζώκα, με τον Αμερικανό να σημειώνει 10 πόντους, δίνοντας το σύνθημα της αντεπίθεσης για τους Πειραιώτες, που πήγαν στα αποδυτήρια, όντες στο -5 (43-37), χάρη στο υπέρ τους 23-16 στη δεύτερη περίοδο.

Tα δεκάλεπτα: 27-14, 43-37, 60-57, 77-69



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Οικονομία

Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης βρίσκονται 140 άτομα που ελέγχονται για εικονικές συναλλαγές και μία απόδοση ΦΠΑ, ύψους άνω των 11 εκ.ευρώ. Ο επικεφαλής της...

Οικονομία

Στα 4,9 δισ. ευρώ ευρώ μειώθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού σε ταμειακή βάση στο οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου, έναντι 5,6 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα...