Υλικά
- 240 γρ. σοκολάτα με 70% κακάο
- 170 γρ. βούτυρο ανάλατο
- 110 γρ. zάχαρη κρυσταλλική
- 1 φακελάκι ζάχαρη βανίλιας
- 4 αυγά συν 4 κροκάδια
- ½ φλ. αλεύρι φαρίνα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψήνουμε στους 200°C για 10-12 λεπτά
Λιώνετε τη σοκολάτα με το βούτυρο.
Κτυπήστε τα αυγά και τα κροκάδια με τη ζάχαρη και τη ζάχαρη βανίλιας για 10 λεπτά μέχρι να ασπρίσει και να διπλασιαστεί σε όγκο.
Προσθέστε τη λιωμένη σοκολάτα και κοσκινίστε μέσα το αλεύρι. Διπλώστε με μια σπάτουλα να αναμειχθούν.
Βάζετε σε ατομικά ποτηράκια (mugs). Ψήνετε στους 200°C βαθμούς 10-12 λεπτά.
(Ψήσε ένα για 10, δες πώς βγήκε και μετά ψήνεις τα υπόλοιπα. Για να μπορείς να δεις καλά πόση ώρα θέλει)
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!