Connect with us

Hi, what are you looking for?

Πολιτική

Με το ΚΚΕ που δεν έλειψε ποτέ από τους αγώνες μας!

Με το ΚΚΕ που δεν έλειψε ποτέ από τους αγώνες μας!


Ενόψει των ευρωεκλογών και της μεγάλης πολιτικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ την Πέμπτη 30 Μάη, στις 8 μ.μ., στο Στρογγυλό της παραλίας Χαλκίδας με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα, η Νικολέτα Στόγια, γιατρός – χειρουργός, αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, εκφράζει τη στήριξή της στο ΚΚΕ.

Σημειώνει:

«Το μόνο κόμμα που στάθηκε στο πλάι των υγειονομικών ήταν και είναι το ΚΚΕ. Δεν ψήφισε κανέναν νόμο για εμπορευματοποίηση της Υγείας. Εν αντιθέσει με τα υπόλοιπα κόμματα (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ), καταψήφισε τις αποφάσεις για λειτουργία των νοσοκομείων ως αυτοτελών οικονομικών μονάδων με έσοδα και έξοδα και ασθενείς-πελάτες.

Έχει καταθέσει αμέτρητες προτάσεις για στήριξη του δημόσιου χαρακτήρα της Υγείας, οι οποίες προτάσεις απορρίπτονταν από τη ΝΔ και από όλα τα υπόλοιπα κόμματα που κυβέρνησαν τα προηγούμενα χρόνια (ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ κ.ά.).

Οι κομμουνιστές, σε κάθε χώρο δουλειάς, όπως και στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, είναι η ψυχή του αγώνα, το μαχητικό τμήμα που μαζί με άλλους αγωνιστές κοντράρεται με “θεούς και δαίμονες” για καλυτέρευση των όρων δουλειάς, για καλύτερες παροχές Υγείας. Για να μην κυριαρχήσει το “τίποτα δεν γίνεται”.

Η άνοδος του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές θα στείλει μήνυμα σε όσους λένε ότι “ο λαός συναινεί στις αποφάσεις της κυβέρνησης”, θα δώσει μήνυμα ότι τον 21ο αιώνα οι παροχές Υγείας και οι όροι δουλειάς θα μπορούσαν να είναι καλύτεροι. Θα σταλεί το μήνυμα ότι την επόμενη μέρα των εκλογών θα δυναμώσει η πραγματική αντιπολίτευση, που γίνεται στον δρόμο του αγώνα μαζί με το ΚΚΕ.

Καλώ όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το υπόλοιπο προσωπικό να κάνουν το βήμα και να ψηφίσουν ΚΚΕ! Το κόμμα που πάνω από 100 χρόνια είναι μπροστά σε κάθε μικρό και μεγάλο αγώνα!».

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Σε πυρετώδεις ετοιμασίες για την παράσταση «Brokeback Mountain» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει τον Οκτώβριο βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Μιχαήλ Ταμπακάκης. Το «Brokeback Mountain»...

Αθλητικά

Όπως έκανε γνωστό την Πέμπτη ο Ολυμπιακός, η Εύη Κουτσαυτάκη, η οποία ως τις 10 Ιουλίου του 2024 εργαζόταν στον ΣΚΑΪ, είναι η νέα...

Ελλάδα

Εδώ και περίπου 10 χρόνια η ιαπωνική κατασκευάστρια ICOM έχει σταματήσει να παράγει τα γουόκι τόκι που πιστεύεται πως ανατινάχθηκαν την Τετάρτη στον Λίβανο σκοτώνοντας...

Μαγαζίνο

Ο Πέτρος Ξεκούκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, ενώ εξήγησε ότι ο ίδιος είναι ομοφοβικός. Αρχικά, ο...