Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τεχνολογία

Μεγάλες προσφορές στο PlayStation σε δεκάδες παιχνίδια τρόμου!

Μεγάλες προσφορές στο PlayStation σε δεκάδες παιχνίδια τρόμου!


Το PlayStation έφερε πρόσφατα τις μεγάλες προσφορές του Μαΐου, όπου οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν εκατοντάδες παιχνίδια με έως και -75%. Ωστόσο, αν δεν τις είδατε ακόμα τις προσφορές, αξίζει να αναφέρουμε ότι τρέχουν πολύ καλές εκπτώσεις σε παιχνίδια τρόμου, από σκέτα παιχνίδια μέχρι και bundles.

Αρχικά, να σας ενημερώσουμε πως την τιμητική τους έχουν σχεδόν όλα τα Resident Evil παιχνίδια για τα PlayStation 4 και PlayStation 5, αφού μπορείτε να βρείτε για παράδειγμα το Resident Evil 2 (remake) στα 9.99 ευρώ. Επίσης, σε προσφορά βρίσκεται το Resident Evil Village στα 15.99 ευρώ, ενώ υπάρχει και ένα πακέτο με τα Resident Evil 4 (το HD όχι το remake), το Resident Evil 5 και το Resident Evil 6 στα 12.49 ευρώ.

Μία αξιοσημείωτη προσφορά είναι αυτή του αρκετά καλού τίτλου, Tormented Souls, που είχαμε παίξει και εμείς σε ένα παλιότερα livestream. Το παιχνίδι κοστίζει αυτή τη στιγμή 3.99 ευρώ, ενώ με ένα ευρώ λιγότερα μπορείτε να κάνετε δικό σας το Dead Island Definitive Collection.

Το πολύ επιτυχημένο παιχνίδι, VISAGE, βρίσκεται επίσης σε έκπτωση και από τα 34.99 ευρώ κοστίζει τώρα 20.99 ευρώ, το εξαιρετικό Darkwood στα 8.99 ευρώ, ενώ υπάρχει και ένα πακέτο με τα τρία πρώτα Dead Rising της Capcom.

Πατώντας εδώ θα μεταβείτε στο επίσημο ελληνικό ψηφιακό κατάστημα του PlayStation Store για να δείτε όλες τις προσφορές στην κατηγορία των horror παιχνιδιών. Ωστόσο, αν θέλετε να τις δείτε από την κονσόλα σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τις προσφορές του Μαΐου και από τα φίλτρα να επιλέξετε την κατηγορία των horror τίτλων.

Ποιο παιχνίδι τρόμου σας ψήνει περισσότερο για αγορά; Πείτε μας στα σχόλια! Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Ο νιτρικός πενταερυθρίτης PETN (Pentaerythritol tetranitrate) ή corpent ή pentrite ή nitropenta[1] που χρησιμοποιήθηκε στις εκρήξεις βομβητών στον Λίβανο, είναι ένα από τα πιο...

Αυτοκίνητο

Η Triumph Motorcycles ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές για τη Speed Twin 1200, καθώς και την κυκλοφορία μιας νέας Speed Twin 1200 RS, με πιο σπορ χαρακτήρα....

Ελλάδα

Με την ευκαιρία της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, ο ΟΑΣΘ υπενθυμίζει στους φοιτητές και τους σπουδαστές ότι για τη μετακίνηση με τα λεωφορεία του Οργανισμού...

Μαγαζίνο

Την ονομαστική της εορτή είχε η κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση, Σοφία, την οποία έχει βαφτίσει ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος...