250 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
24 ξυλάκια για σουβλάκια
2 μήλα κομμένα στη μέση
χρωματιστή τρούφα ή χρωματιστές κουκκίδες ή καρδιούλες
Ακολούθως, αφαιρείτε το μπολ από τη φωτιά και μπήγετε σε κάθε ξύλινο σουβλάκι ένα μαρσμάλοου. Στη συνέχεια, τα βουτάτε στη σοκολάτα και τα γυρίζετε για να πιάσουν και στο πλάι αλλά όχι να καλυφθούν εντελώς. Τα κρατάτε 2-3 δευτερόλεπτα πάνω από το μπολ για να φύγει η επιπλέον σοκολάτα και τα καρφώνετε στο μισό κομμάτι του μήλου (δες φωτό). Μην ανησυχείτε αν τρέξει λίγο η σοκολάτα.
Τα πασπαλίζετε με τη χρωματιστή τρούφα, τα βάζετε για λίγο στο ψυγείο και σερβίρετε.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!