Connect with us

Hi, what are you looking for?

Συνταγές

Μακαρονάδα με μπρόκολο & μανιτάρια

Μακαρονάδα με μπρόκολο & μανιτάρια


Θα είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα μία μακαρονάδα με τόσα λίγα υλικά να βγει τόσο νόστιμη και εθιστική. Το καλύτερο όμως είναι ότι είναι και πάρα πολύ γρήγορη αφού η σάλτσα ετοιμάζεται σε λιγότερο από 20′ ενώ το MISKO Extrafino No12 βράζεται σε μόλις 3! Μην στραγγίξεις καν τα ζυμαρικά σου, μετάφερε τα μαζί με λίγο από το νερό τους από την κατσαρόλα στο τηγάνι, ρίξε μπόλικο τριμμένο τυρί και τρίψε αρκετό πιπέρι. Ένα καλό ανακάτεμα και η Pasta Express σου είναι πανέτοιμη να την απολεύσεις.

Δες ολόκληρη την συνταγή βήμα-βήμα σε video στο Tik Tok , φτιάξε τη μακαρονάδα και κάνε μας follow για περισσότερες συνταγές.

Super Tip

Super Tip

Το MISKO Extrafino No12 είναι ιδανικό στις περιπτώσεις που ζητάμε ένα γρήγορο αλλά ολοκληρωμένο γεύμα, καθώς βράζει σε χρόνο ρεκόρ: σε 3 μόλις λεπτά και είναι από 100% ελληνικό σιτάρι.

Συνταγή

Μακαρονάδα με μπρόκολο & μανιτάρια

  • Μερίδες: 3
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10-15 λεπτά
  • Χρόνος μαγειρέματος: 25-30 λεπτά

Υλικά


  • 300γρ. MISKO Extrafino No12
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 μικρό μπρόκολο, κομμένο σε πολύ μικρά μπουκετάκια
  • 2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
  • 300 γρ. μανιτάρια λευκά κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 200 ml λευκό κρασί
  • 100 γρ. φυτική παρμεζάνα, τριμμένη
  • αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • ελαιόλαδο

Υλικά για το σερβίρισμα:

  • φυτική παρμεζάνα, τριμμένη
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΣΕ VIDEO ↓
ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΣΕ VIDEO ↑

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1)Γεμίζουμε μία μεγάλη κατσαρόλα με νερό, αλατίζουμε καλά και βάζουμε να βράσει.

2)Παράλληλα ξεκινάμε τη σάλτσα. Ρίχνουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι. Μόλις ζεσταθεί, ρίχνουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 5-6 λεπτά. Προσθέτουμε το μπροκολο και σοτάρουμε για 5-6 λεπτά. Ριχνουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το μπούκοβο, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε για 7-8 λεπτά σε μέτρια. Δυναμώνουμε τη φωτιά, σβήνουμε με το κρασι, αφήνουμε να σιγοβράσει για 2-3 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.

3)Ρίχνουμε στο νερό που βράζει τα MISKO Extrafino No12 και αφήνουμε να βράσουν για 3 λεπτά. Μεταφέρουμε τα ζυμαρικά κατευθείαν μέσα στο τηγάνι με τη σάλτσα, μαζί με 2 κουτάλες από το νερό που έβρασαν, την φυτική παρμεζάνα, 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε απαλά.

4)Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και φυτική παρμεζάνα.

Αυτό το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος. Στο Madame Ginger, προβάλλουμε αποκλειστικά προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούμε και οι ίδιοι στην κουζίνα μας και βάζουμε στο τραπέζι μας, brands τα οποία ταιριάζουν στην φιλοσοφία μας και εστιατόρια στα οποία θα μας δείτε να τρώμε συχνά.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Ανεβάσε τη φωτογραφία σου στα Social Media, κάνε tag @madamegingercom για να μην χάσουμε καμία δημιουργία σου!



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Η BMW ανακοίνωσε πρόσφατα την ανανέωση της σχεδιαστικής της ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η νέα BMW 2 Series Gran Coupe,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Η KTM έχει αναπτύξει μια ολοκαίνουργια εποχή ηλεκτρονικής αρχιτεκτονικής, που αναδείχθηκε από τα ταμπλό της οθόνης αφής V80...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επιμέλεια: Π. Χαλάτσης Μετά από πέντε ημέρες αγώνα και 2.500 δύσκολα χιλιόμετρα σε κακοτράχηλα μονοπάτια, η ομάδα Dacia Sandriders πέτυχε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα. Με...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Το ανανεωμένο plug-in υβριδικό Audi A3 Sportback TFSI ε, είναι γεγονός και μαζί του φέρνει περισσότερη ιπποδύναμη από τον προκάτοχο του,...