Ο αγαπημένος συνδυασμός μπανάνα και κακάο γίνεται ακόμα πιο απολαυστικός με βελούδινο Lurpak Soft σε αφράτα μάφιν.
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα και το
κακάο. Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα, σε υψηλή ταχύτητα, τις μπανάνες με τη ζάχαρη για 2΄-3΄ να αφρατέψουν.
Βήμα 2
Προσθέτουμε το λιωμένο Lurpak Soft, τα αυγά και την Arla Κρέμα Γάλακτος και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Βήμα 3
Με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα, προσθέτουμε το μίγμα του αλευριού σε δόσεις. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Βήμα 4
Σταματάμε τη λειτουργία του μίξερ, προσθέτουμε το λικέρ, τις σταφίδες και τα καρύδια και ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα.
Βήμα 5
Μεταφέρουμε το μίγμα σε μια φόρμα με θήκες για μάφιν που έχουμε βουτυρώσει καλά, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, για 20΄ περίπου.
Βήμα 6
Ξεφουρνίζουμε, αφήνουμε τα μάφιν να κρυώσουν για 5΄ και τα ξεφορμάρουμε. Τα αφήνουμε σε μια σχάρα να κρυώσουν πριν σερβίρουμε.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!