Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Λίβανος: Μέσω κεραιών κινητών τηλεφωνίας η έκρηξης των ασυρμάτων, λέει ειδικός τηλεποικοινιών

Λίβανος: Μέσω κεραιών κινητών τηλεφωνίας η έκρηξης των ασυρμάτων, λέει ειδικός τηλεποικοινιών


Μέσω κεραιών κινητών τηλεφωνίας έγινε η έκρηξη των ασυρμάτων που είχαν τα μέλη της Χεζμπολάχ, λέει ειδικός τηλεπικοινωνιών εξηγώντας πως εκρηκτική ύλη θα μπορούσε να τοποθετηθεί μέσα στους IC-V82.

Συγκεκριμένα, ο ειδικός τεχνικός κάνει φύλλο και φτερό έναν ασύρματο, IC-V82 που όλα τα διεθνή μέσα έχουν ταυτοποιήσει ως τον που είχαν τα μέλη της Χεζμπολάχ.

O τεχνικός εξηγεί ότι ακόμα και στην μπαταρία θα μπορούσε να γίνει η παγίδευση.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος «ο πομποδέκτης αυτός σταμάτησε να παράγεται πριν από 10 χρόνια. Ό,τι σταματάει να παράγει η Ιαπωνία συνήθως αντιγράφεται από τους Κινέζους. Ένας ειδικός τεχνικός μπορεί να καταλάβει εάν είναι γνήσιο ή ψεύτικο προϊόν».

Υπενθυμίζεται πως υπήρχε αντιπροσωπεία της ιαπωνικής κατασκευάστριας ICOM που τους πουλούσε και στην Ελλάδα. To 2014 διαπιστώθηκε πως είχε φτάσει στην Ελλάδα μία «μαϊμού» παρτίδα από τους ασυρμάτους. Οι ασύρματοι ήταν ίδιοι με αυτούς που αντιτάχτηκαν στο Λίβανο.

Ο Τάκης Παρισσινός, αντιπρόσωπος οίκου ICOM δήλωσε: «To έτος 2010 διαπιστώσαμε ότι λόγω της δημοφιλίας του κάποιοι αντέγραψαν τον πομποδέκτη αυτό έφτιαξαν δηλαδή έναν όμοιο πομποδέκτη «μαϊμού» του οποίου η συσκευασία ήταν ακριβώς όμοια με του original. Καταφέραμε να εντοπίσουμε τον ”γκρίζο” εισαγωγέα και διακινητή των «μαϊμού» πομποδεκτών. Αυτό που πιστεύω ότι συνέβη είναι ότι οι συγκεκριμένοι πομποδέκτες είναι της ίδιας κατασκευής με τους εν λόγω πομποδέκτες ”μαϊμού”».

Ο ειδικός σε αυτή την περίπτωση θα πει πως την ώρα που μόνο το κακής ποιότητας αντίγραφο έμενε διαθέσιμο στην αγορά, καθώς είχε σταματήσει η παραγωγή του πρωτότυπου κάποιοι άρπαξαν την ευκαιρία να διακινούν παρτίδες στην αγορά και κάπως έφτασε μία παρτίδα στα χέρια των Ισραηλινών που τους παγίδευσαν.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Αθλητικά

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα δύο αγώνες για την τρίτη και τελευταία ημέρα της πρεμιέρας της League Phase του Champions League. Η Μπενφίκα,...

Οικονομία

Στα 4,9 δισ. ευρώ ευρώ μειώθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού σε ταμειακή βάση στο οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου, έναντι 5,6 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα...