Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κόλλησε το γκάζι σε Honda και επιτάχυνε μέχρι τα 192χλμ./ώρα – Δείτε πως το σταμάτησαν οι αστυνομικοί (Βίντεο)

Κόλλησε το γκάζι σε Honda και επιτάχυνε μέχρι τα 192χλμ./ώρα – Δείτε πως το σταμάτησαν οι αστυνομικοί (Βίντεο)


Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ένας 18χρονος οδηγός έζησε μια τρομακτική εμπειρία ενώ οδηγούσε ένα Honda Pilot του 2022, όταν το SUV φέρεται να επιτάχυνε στα 193 χλμ/ώρα, χωρίς εκείνος να πατάει το πεντάλ του γκαζιού. Η μητέρα του εφήβου κάλεσε την αστυνομία, η οποία κατάφερε να αποτρέψει την καταστροφή συντονίζοντας μια ελεγχόμενη σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου στην κομητεία Becker της Μινεσότα. Ο Sam Dutcher, ο οποίος είχε αποφοιτήσει από το λύκειο μόλις λίγους μήνες νωρίτερα, επέστρεφε στο σπίτι του, όταν κάτι πήγε στραβά με το αυτοκίνητο της οικογένειας.

Σύμφωνα με τον νεαρό οδηγό, το Honda Pilot του 2022 συνέχισε να επιταχύνει ακόμη και όταν εκείνος έβγαλε το πόδι του από το πεντάλ του γκαζιού. Ο έφηβος ισχυρίστηκε ότι πάτησε το πεντάλ του φρένου με όλη του τη δύναμη και προσπάθησε να βάλει νεκρά, αλλά καμία από τις δύο ενέργειες δεν επιβράδυνε το SUV που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα. Χωρίς να υπάρχει άλλος τρόπος να σταματήσει, ο Dutcher δεν είχε άλλη επιλογή από το να συνεχίσει να οδηγεί στον αυτοκινητόδρομο, κάνοντας ό,τι μπορούσε για να αποφύγει την κυκλοφορία.

Καθώς δεν μπορούσε να καλέσει ο ίδιος το 100, ζήτησε από τη μητέρα του να καλέσει την αστυνομία για βοήθεια. Ένας αστυνομικός εντόπισε σύντομα τον έφηβο οδηγό και τον πρόλαβε με το περιπολικό του, ένα Dodge Charger. Αφού προσπέρασε το SUV που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, ο αστυνομικός φρέναρε, με αποτέλεσμα το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης του Honda να ενεργοποιηθεί και να επιβραδύνει το όχημα. Σύμφωνα με αναφορές, η σύγκρουση σημειώθηκε με ταχύτητα περίπου 80χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η ελεγχόμενη σύγκρουση, που καταγράφηκε από τη dashcam αστυνομίας, έσωσε τον Dutcher και άλλους χρήστες του δρόμου από κάτι που θα μπορούσε να έχει πολύ χειρότερη έκβαση. Ευτυχώς, δεν υπήρχε κίνηση στην περιοχή εκείνη τη στιγμή, μειώνοντας τον κίνδυνο ενός δυνητικά θανατηφόρου ατυχήματος.

Μέχρι να σταματήσει το αυτοκίνητο, ο έφηβος είχε διανύσει 48 χιλιόμετρα από τότε που ανακάλυψε τη βλάβη. Η Catherine Dutcher, η μητέρα του Sam, ανέφερε ότι το Honda είχε βρεθεί και στο παρελθόν στο συνεργείο λόγω του ότι είχε κολλήσει το γκάζι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Στα Ιωάννινα βρίσκεται για την πανηπειρωτική σύσκεψη που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας του ΚΚΕ ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Στην ομιλία του ο Γραμματέας της...

Μαγαζίνο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega βρέθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για το διάστημα που έμεινε δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ και...

Κόσμος

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα υποδεχθεί από μεθαύριο Τρίτη 22η ως την 24η Οκτωβρίου πάνω από 20 ξένους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, στο...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν  την Παρασκευή 18/10, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, στη Θεσσαλονίκη, ένας 35χρονος ελληνικής καταγωγής και ένας 39χρονος από την Αλβανία  με τις...