Οι ντόπιοι της περιοχής, ξέρουν καλά πως αν θέλουν να φάνε καλό οφτό κλέφτικο, θα κλείσουν τραπέζι στον Κωσταρή, στη Δερύνεια. Ένα απάχικο ταβερνάκι, που εξειδικεύεται στο συγκεκριμένο είδος με τον φούρνο να πυρώνεται και να προετοιμάζεται για την παρασκευή, ώστε το κρέας να βγει γευστικό, ζεστό και τόσο μαλακό, που να λιώνει στο πιρούνι. Μαζί, φυσικά, και οι πατάτες του που ψήνονται μαζί με το κλέφτικο.
Αρχ. Μακαρίου Γ’, Δερύνεια, επ. Αμμοχώστου, 23 822046.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!