ΥΛΙΚΑ
• 1 κιλό χοιρινά παϊδάκια (σπέαρ ριπς)
• 100 γρ. κόκκινο κρασί
• 3 σκελίδες σκόρδο
• 75 γρ. έψημα
• 1 κουταλάκι κόλιαντρο χοντροκοπανισμένο
• Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τα παϊδάκια σε λεκάνη με το κρασί και το σκόρδο, χοντροκομμένο. Αφήνουμε να μαριναριστούν για 2 ώρες τουλάχιστον (ή από το προηγούμενο βράδυ).
Όταν θα θέλουμε να τα ψήσουμε, στραγγίζουμε από το κρασί και σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας. Ανακατεύουμε μαζί με το έψημα και τοποθετούμε σε ταψί (καλυμμένο με λαδόκολλα). Πασπαλίζουμε με τον κόλιαντρο και χοντρό αλάτι.
Ψήνουμε στη σχάρα, σε μέτρια θερμοκρασία για ½ ώρα. Γυρίζουμε από την άλλη πλευρά και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ½ ώρα ακόμα ή μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!