ΥΛΙΚΑ
500 γρ. φρέσκια Ricotta
40 γρ. άχνη ζάχαρη
½ κουταλάκι τριµµένο ξύσµα λεµονιού
8 καϊσιά χωρίς κουκούτσι, σε φέτες και στη συνέχεια, κοµµένα σε µικρά κοµµατάκια
8 φράουλες, κοµµένες σε µικρά κοµµάτια
2 µπανάνες κοµµένες σε µικρά κοµµάτια
3 κουταλιές Amaretto
2 κουταλιές ζάχαρη
Ψιλοκοµµένη σοκολάτα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κτυπήστε το τυρί Ricotta µε την άχνη ζάχαρη και το µισό Αmaretto µέχρι να γίνει ένα οµαλό και κρεµώδες µίγµα.
Σε ένα µικρό µπολ βάζετε τα κοµµατάκια από τα καϊσιά, τα ραντίζετε µε το υπόλοιπο της Amaretto και τη ζάχαρη.
Μοιράζετε µε ένα κουτάλι τα φρούτα σε ποτήρια. Στην κορυφή κάθε µερίδας µοιράζετε ίση ποσότητα από το µίγµα της Ricotta. Πασπαλίζετε µε τη σοκολάτα και σερβίρετε αµέσως.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!