ΥΛΙΚΑ
• 1 μέτρια κουλούμπρα (περίπου 1/2 κιλό)
• 15 γρ. χυμό λεμονιού
• 20 γρ. ελαιόλαδο
• 50 γρ. λευκό κρασί
• Θαλασσινό αλάτι
• Πιπέρι
• Φρέσκο δεντρολίβανο (αν θέλουμε)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τη φλούδα από την κουλούμπρα και την κόβουμε σε λωρίδες πάχους 1 εκ. Τις βάζουμε
σε λεκάνη, προσθέτουμε λίγο αλάτι, τον χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο και τινάζουμε. Αδειάζουμε
σε ταψί φούρνου, προσθέτουμε φρεσκοκοπανισμένο πιπέρι και λίγο δεντρολίβανο (αν θέλουμε).
Ρίχνουμε το κρασί και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 45’ περίπου.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!