Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Κολωνός: Βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στην πλατεία Πέτρουλα

Κολωνός: Βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στην πλατεία Πέτρουλα


Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί σε κεντρική πλατεία στον Κολωνό, βράδυ Τετάρτης, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για το περιστατικό που σημειώθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Πέτρουλα και όπως αποδείχτηκε όλα έγιναν λόγω μιας βεντέτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ακούγεται και στο βίντεο του Star, σημειώθηκαν τουλάχιστον εννιά πυροβολισμοί, την ώρα που κυκλοφορούσε κόσμος στον δρόμο.

Δείτε το βίντεο:

 

Στόχος της επίθεσης ήταν ένας 25χρονος. Η βεντέτα – ανάμεσα σε Ρομά και Αλβανούς – οδήγησε τους δράστες να ανοίξουν πυρ μέσα από αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, ο κόσμος άρχισε να τρέχει μέσα στα μαγαζιά για να προστατευθεί. «Ακούω πυροβολισμούς και κάνω έτσι για να μην φάω καμιά αδέσποτη», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Να υπενθυμίσουμε ότι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έκαναν περιπολίες εντόπισαν τους «πιστολέρο» και τους ακινητοποίησαν. Πρόκειται για τέσσερα άτομα, τρεις Έλληνες και ένας Αλβανός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Οικονομία

Στα 4,9 δισ. ευρώ ευρώ μειώθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού σε ταμειακή βάση στο οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου, έναντι 5,6 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα...

Τεχνολογία

Η ευρωπαϊκή δικαιοσύνη ακύρωσε το πρόστιμο του 1,49 δισεκατομμυρίου ευρώ που είχε επιβληθεί το 2019 από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά της Google για κατάχρηση...