Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Καταγγελία: Δρόμοι – ναρκοπέδια στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης

Καταγγελία: Δρόμοι – ναρκοπέδια στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης


Zougla Newsroom

Δρόμοι «ναρκοπέδια» με επικίνδυνες τρύπες και λακούβες, αποτελούν το καθημερινό σκηνικό για τους κατοίκους στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πρόκειται για την οδό Δημητρίου Πολιορκητου, του κεντρικότερου δηλαδή  δρόμου που διασχίζει κατά μήκος όλη την Άνω Πόλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι λίγες οι φορές που φτάνουν στην «Ζούγκλα» καταγγελίες από αγανακτισμένους πολίτες καθώς ο Δήμος Θεσσαλονίκης δείχνει πλήρη αδιαφορία για ένα πρόβλημα που όχι μόνο δυσκολεύει την καθημερινότητά τους, αλλά αποτελεί και κίνδυνο τόσο για την σωματική ακεραιότητά τους όσο και για την φθορά των οχημάτων τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άνθρωποι που περπατούν αμέριμνοι, στα κατα τ´αλλα γραφικά πλακόστρωτα σοκάκια, πόσο μάλλον σε μια απο τις πιο τουριστικές περιοχές της συμπρωτεύουσας, σκοντάφτουν και πέφτουν εξαιτίας του ανώμαλου οδοστρώματος και καταλήγουν στο νοσοκομείο με διαστρέμματα  και άλλους τραυματισμούς.

Όπως κατήγγειλαν στη «Ζούγκλα» αγανακτισμένοι πολίτες, σχεδόν καθημερινά μοτοσικλετιστές πέφτουν στις λακούβες με συνέπεια να δημιουργούνται ατυχήματα.


Αλλά το ίδιο επικίνδυνες είναι οι τρύπες αυτές και για τα αυτοκίνητα καθώς είναι ικανές να καταστρέψουν όχι ένα… αλλά ταυτόχρονα και τα δύο ελαστικά ενός αυτοκινήτου, όπως φαίνεται στις σχετικές εικόνες.


Μάλιστα ο δρόμος είναι τόσο στενός και εξαιτίας της παράνομης στάθμευσης στις δύο πλευρές του, οπότε δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να περάσει κανείς αναγκαστικά πάνω από τις τρύπες και μοιραία να προκληθεί βλάβη στο όχημα του ή να τραυματιστεί.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις στην Cosmote TV εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Βρεθήκαμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, στην παρουσίαση που έκανε η Aprilia, με επικεφαλής τον πρεσβευτή της μάρκας Max...