ΥΛΙΚΑ
Στικ χαλλουμιού ζερζέκκις
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Για το σος γιαουρτιού:
100 γρ. γιαούρτι
1 κ.σ. φέτα ζερζέκκις σπασμένη
1/2 κ.γ. ελαιόλαδο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τα στικ χαλλουμιού σε ένα ταψί. Με ένα πινέλο τα αλείφουμε με ελαιόλαδο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180°C για 10 λεπτά από κάθε μεριά μέχρι να πάρουν χρώμα και να γίνουν τραγανά.
Εναλλακτικά, μπορούμε και να τα τηγανίσουμε σε 1 φλ. λάδι σε μεσαία φωτιά για περίπου 2 λεπτά από κάθε μεριά.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά γιαουρτιού και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε ζεστά με το σος γιαουρτιού.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!