Φτιάχνουμε αφράτο και μυρωδάτο κέικ με ένα από τα αγαπημένα φρούτα του φθινοπώρου και προϊόντα Arla για σίγουρα επιτυχία.
Διαδικασία
Βήμα 1
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε το Βούτυρο Lurpak μαζί με τη ζάχαρη έως ότου αφρατέψει. Προσθέτουμε τα αυγά ένα-ένα και την Arla Κρέμα Γάλακτος πλήρης. Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
Βήμα 2
Αποσύρουμε, καθαρίζουμε τον κάδο με μια μαρίζ, ρίχνουμε τα αχλάδια, τη σοκολάτα, το ξύσμα πορτοκαλιού και το φιστίκι Αιγίνης και ανακατεύουμε.
Βήμα 3
Τοποθετούμε το μείγμα σε μια βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα του κέικ 24×9εκ. Ψήνουμε στους 180°C για 10΄ και στους 160°C για άλλα 50΄. Αφήνουμε να κρυώσει, ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!