Αυτή την Άνοιξη τολμήστε να προσφέρετε στους αγαπημένους σας και ένα κέικ με σμέουρα που είναι φρούτα τους δάσους της εποχής και μην παραλείψετε και τη βουτυρόκρεμα από πάνω, που θα το κάνει ακόμα πιο εθιστικό! Ακούγεται περίπλοκο; Κι όμως δεν είναι καθόλου δύσκολο να το πετύχετε αν επιλέξετε τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ.
Διαδικασία
Βήμα 1
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο (σε θερμοκρασία περιβάλλοντος) με τη ζάχαρη και το αλάτι, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα για 3 λεπτά. Ρίχνουμε το γιαούρτι και τη βανίλια και χτυπάμε για ακόμα ένα λεπτό.
Βήμα 2
Στη συνέχεια, ανακατεύουμε με μαρίζ τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και στο τέλος τα σμέουρα.
Βήμα 3
Βουτυρώνουμε μια μεγάλη φόρμα για κέικ, ρίχνουμε το μίγμα και ψήνουμε στους 180°C, για περίπου 50 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει και ξεφορμάρουμε.
Βήμα 4
Χτυπάμε το Garni με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα για δυο λεπτά, προσθέτουμε το τυρί, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού και συνεχίζουμε το χτύπημα για ακόμα δύο λεπτά. Όταν το κέικ κρυώσει, γαρνίρουμε με το frosting τυριού και τα φρούτα.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!