Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κόσμος

Κάνει μηνύσεις η dj του “Μυστικού Δείπνου”

Κάνει μηνύσεις η dj του “Μυστικού Δείπνου”


Σε μηνύσεις προχωρά η DJ Μπουτς, που συμμετείχε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 και συγκεκριμένα στον «Μυστικό Δείπνο», για τον οποίο έχει ξεσπάσει σάλος.

Αν και ο καλλιτεχνικός διευθυντής της τελετής, Τομά Ζολί, έχει επανειλημμένα πει ότι δεν εμπνεύστηκε τη σκηνή από τον Μυστικό Δείπνο, οι επικριτές του συνεχίζουν να τον κατηγορούν, ενώ όσοι συμμετείχαν σε αυτό το σκετς, μεταξύ των οποίων και η Μπουτς, δέχονται απειλές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δικηγόρος της, Όντρεϊ Μσελάτι, ανέφερε ότι θα υποβάλει μηνύσεις, την ώρα που οι δικαστικές αρχές της Γαλλίας εξετάζουν τέτοιες καταγγελίες και αποφασίζουν εάν θα ξεκινήσουν επίσημη αστυνομική έρευνα.

Η μήνυση ανέφερε ότι η Μπουτς έχει γίνει «στόχος μιας εξαιρετικά βίαιης εκστρατείας παρενόχλησης και δυσφήμισης στο διαδίκτυο».

«Ό,τι και να πουν κάποιοι, υπάρχω. Ποτέ δεν ντρεπόμουν γι’ αυτό που είμαι και αναλαμβάνω την ευθύνη για τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των καλλιτεχνικών μου επιλογών. Όλη μου τη ζωή αρνήθηκα να γίνω θύμα: δεν θα σιωπήσω» δήλωσε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δήλωση του δικηγόρου της ανέφερε ότι οι νομικές καταγγελίες θα υποβληθούν ανεξάρτητα από το «αν διαπράχθηκαν από Γάλλους υπηκόους ή αλλοδαπούς και σκοπεύουν να θέσουν υπό δίωξη οποιονδήποτε επιχειρήσει να την εκφοβίσει στο μέλλον»

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Μovies

“μέχρι πέντε είναι δεσμός” Μπορεί ένας άνθρωπος να ικανοποιήσει όλες μας τις ανάγκες; Κι αν όχι, πόσοι χωράνε στην καρδιά μας; … source

Αυτοκίνητο

του Δημήτρη Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Υπάρχουν πολλά να συμβούν στη γραμμή εκκίνησης καθώς το paddock του MotoGP επιστρέφει στο υπέροχο Misano World Circuit...