Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κόσμος

Ιnfluencer ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της αγόρασε νησί για να περπατά με μπικίνι στην παραλία

Ιnfluencer ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της αγόρασε νησί για να περπατά με μπικίνι στην παραλία


Μια γυναίκα από το Ντουμπάι ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της της αγόρασε ένα νησί, προκειμένου να μπορεί να κυκλοφορεί με μπικίνι στην παραλία. 

Η 26χρονη Soudi Al Nadak, είναι μια influencer που ζει στο Ντουμπάι, η οποία είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Jamal Al Nadak, ο οποίος είναι εκατομμυριούχος. Στο λογαριασμό της, μοιράζεται με τους 336.000 ακολούθους της περιεχόμενο για το πώς περνά την καθημερινότητά της ως «νοικοκυρά πλήρους απασχόλησης», όπως αυτοαποκαλείται. 

Η ίδια είναι Βρετανίδα, αλλά γνωρίστηκε με τον επιχειρηματία στο Ντουμπάι, από όπου είναι ο ίδιος και παντρεύτηκαν το 2021. 

Στα βίντεο που έχει ανεβάσει κατά καιρούς συγκαταλέγεται περιεχόμενο, όπως το «Πόσα ξόδεψε ο εκατομμυριούχος σύζυγός μου για μένα αυτή την εβδομάδα». Συνήθως, η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι ένα εύρος χρημάτων από 45.000 ευρώ ως και περίπου 1 εκατομμύριο. «Έπρεπε να παντρευτώ εκτός της κουλτούρας μου, επειδή αρνήθηκα να πληρώνω στα ραντεβού και δέχομαι μόνο χρυσό ως δώρο», έγραψε σε ένα άλλο βίντεό της. 


Πρόσφατα, η Soudi μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram από το ιδιωτικό νησί που της αγόρασε ο σύζυγός της, γράφοντας: «POV: Ήθελες να φορέσεις μπικίνι και έτσι ο εκατομμυριούχος σύζυγός σου σου αγόρασε ένα νησί».


Σε μια συνέντευξη της, Όπως αναφέρει ο Independent,  η Soudi μίλησε για την επιθυμία του ζευγαριού να αγοράσει ένα νησί ως επένδυση. Είπε ότι το νησί αγοράστηκε για περίπου 45 εκατομμύρια ευρώ. 

«Ήταν κάτι που ψάχναμε να κάνουμε εδώ και καιρό για επένδυση και ο σύζυγός μου θέλει να αισθάνομαι ασφαλής σε μια παραλία γι’ αυτό και αγόρασε ένα», δήλωσε στην ινδική εφημερίδα Hindustan Times. «Για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής δεν μοιραζόμαστε την ακριβή τοποθεσία, αλλά είναι στην Ασία και κόστισε 50 εκατομμύρια δολάρια», συμπλήρωσε.

Ειδήσεις σήμερα:



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι – Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ελεύθεροι αφέθηκαν ο Παλαιοχριστιανός και η σύζυγός του μετά την απολογία τους στον Εισαγγελέα

Δολοφονία της Φιλιπίν στο Παρίσι: «Φοβόμασταν την αυτοκτονία, όχι ένα ακόμα αδίκημα», λέει η δικηγόρος του υπόπτου



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Τα καθαρά κέρδη των μετόχων του Ομίλου προσαρμοσμένα για μη λειτουργικά αποτελέσματα σημείωσαν αύξηση 20,1% κατά το Α’ Εξάμηνο του 2024 και ανήλθαν στα...

Αθλητικά

Στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να αμυνθεί αποτελεσματικά αλλά και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε για γκολ, στάθηκε στις δηλώσεις του...

Οικονομία

Τρεις βασικές αλλαγές στο πρόγραμμα «Αλλάζω Συσκευή για τις Επιχειρήσεις», ύψους 105,60 εκατ. ευρώ, προβλέπει απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρου Σκυλακάκη...

Πολιτική

«Συστάσεις» προς τον Χάρη Δούκα να μην μπει σε σκυλοκαβγάδες με τους άλλους υποψηφίους προέδρους του ΠΑΣΟΚ, έκανε απόψε η Άννα Διαμαντοπούλου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό...