Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κόσμος

Ισραήλ: Κανένας τόπος δεν είναι πολύ απομακρυσμένος για εμάς

Ισραήλ: Κανένας τόπος δεν είναι πολύ απομακρυσμένος για εμάς


Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας, Γιοάβ Γκάλαντ, δήλωσε το βράδυ της Κυριακής, 29 Σεπτεμβρίου, ότι «κανένας τόπος δεν είναι πολύ απομακρυσμένος» για το Ισραήλ, μετά τα πλήγματα των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων στην Υεμένη, σε απάντηση για τις επιθέσεις των ανταρτών Χούθι στο ισραηλινό έδαφος.

«Το μήνυμά μας είναι σαφές: για εμάς, κανένα μέρος δεν είναι πολύ απομακρυσμένο» ανέφερε στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γκάλαντ παρακολούθησε την εξέλιξη της επιχείρησης στην Υεμένη από την αίθουσα διοίκησης και ελέγχου της πολεμικής αεροπορίας.

Τουλάχιστον 49 νεκροί από τις ισραηλινές επιδρομές στον νότιο και ανατολικό Λίβανο

Τουλάχιστον 49 άνθρωποι σκοτώθηκαν την Κυριακή από τα σφοδρά ισραηλινά πλήγματα στον νότιο και ανατολικό Λίβανο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι πραγματοποίησε περίπου 120 πλήγματα «ευρείας κλίμακας» με στόχο «μέλη της Χεζμπολάχ».

«Από τις επιδρομές του ισραηλινού στρατού στην Μπααλμπέκ-Χερμέλ σκοτώθηκαν 21 άνθρωποι και 47 τραυματίστηκαν», σύμφωνα με τον προσωρινό απολογισμό του υπουργείου.

Το λιβανέζικο πρακτορείο ANI μετέδωσε ότι συνοικίες της πόλης Μπααλμπέκ, της κυριότερης πόλης στην Μπεκάα, και τα χωριά στα ανατολικά της μπήκαν στο στόχαστρο 15 αεροπορικών βομβαρδισμών σήμερα.

Στην κοιλάδα Μπεκάα, σκοτώθηκαν τέσσερις άνθρωποι από ισραηλινή επίθεση στο Τζουμπ Τζενίν.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν κοντά στη Σάιντα, την κυριότερη πόλη του νοτίου Λιβάνου. Το ANI ανέφερε ότι το πλήγμα είχε ως στόχο ένα κτήριο σε αυτήν τη ζώνη.

Νωρίτερα, το υπουργείο ανακοίνωσε ότι 14 διασώστες σκοτώθηκαν από τις αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στα προπύργια της Χεζμπολάχ τις δύο τελευταίες ημέρες.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Συγγενείς, φίλοι και πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό κόσμο είπαν το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Μόρτζο το πρωί του Σαββάτου 28/9. Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε...

Αθλητικά

Η Λειψία στο καλύτερο έως τώρα παιχνίδι της διέλυσε την άμυνα της Άουγκσμπουργκ και πήρε εύκολα τη νίκη με 4-0, στο πλαίσιο της 5ης...

Οικονομία

«Η ομοσπονδία μας διεκδικεί την νομιμότητα και το δίκαιο στην αγορά. Αυτό είναι καταγεγραμμένο, δεν χρειάζεται να το εξηγήσουμε και σαφώς περιμένουμε μία εκτίμηση...

Ελλάδα

Κατέληξε ο 33χρονος οδηγός της μηχανής που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” μετά από τροχαίο στη διασταύρωση των οδών Μοναστηρίου με Μιχαήλ Καλού, στο κέντρο...