Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Ισθμός: Έσβησαν τη φωτιά στο βυτιοφόρο που ανατράπηκε

Ισθμός: Έσβησαν τη φωτιά στο βυτιοφόρο που ανατράπηκε


Ανατροπή βυτιοφόρου, που μετέφερε βενζίνη, σημειώθηκε την Παρασκευή (7/6) στην Αθηνών-Κορίνθου, στο 75,5ο χλμ, στο σημείο της γέφυρας του Ισθμού.

Αποτέλεσμα της ανατροπής ήταν να δημιουργηθεί μια κόλαση φωτιάς με διαδοχικές εκρήξεις.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή και σταμάτησαν την κυκλοφορία στην Εθνική Οδό. Λίγο πριν τις 23:30 εστάλη μήνυμα από το 112 για μεγάλες καθυστερήσεις στο σημείο.

Στις 23:40, σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική, η φωτιά στο βυτιοφόρο είχε σβήσει.














Ανατροπή βυτιοφόρου στην Αθηνών-Κορίνθου (3)










Ανατροπή βυτιοφόρου στην Αθηνών-Κορίνθου (2)










Ανατροπή βυτιοφόρου στην Αθηνών-Κορίνθου (1)



Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, ο οδηγός του βυτίου τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Η Πυροσβεστική ανέφερε επίσης ότι στο ατύχημα δεν ενεπλάκη άλλο όχημα, ενώ λίγη ώρα πριν τις 11.00 το βράδυ οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούσαν στο σημείο πραγματοποίησαν διαβροχή και έριξαν ειδικό κατασβεστικό υγρό.

Διακοπές της κυκλοφορίας – Σε ισχύ εκτροπή οχημάτων

Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε και στα δύο ρεύματα. Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση της τροχαίας, διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων είναι σε ισχύ στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου και στην παλαιά Εθνική στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στην Εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου, καθώς η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στο ύψος της διοδίων Ελευσίνας με αποτέλεσμα να έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων με ακινητοποιημένα οχήματα.

Μέχρι νεωτέρας, η κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο θα διεξάγεται ως εξής: εξέρχονται στον κόμβο Λουτρακίου και εισέρχονται στον κόμβο Επιδαύρου. Ως τώρα έχουν αρθεί οι εκτροπές στα διόδια Καλαμακίου και στους Αγίους Θεοδώρους.

Εν τω μεταξύ, σε ισχύ είναι διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον κόμβο Κινέττας στο ρεύμα προς Κόρινθο.







7 Ιουνίου 2024





Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Επίδειξη δύναμης απέναντι στη Μπεσκίκτας έκανε ο Άγιαξ με το εμφατικό 4-0 στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» επί της Μπεσίκτας (το πιο ευρύ σκορ τη...

Οικονομία

Τρεις βασικές αλλαγές στο πρόγραμμα «Αλλάζω Συσκευή για τις Επιχειρήσεις», ύψους 105,60 εκατ. ευρώ, προβλέπει απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρου Σκυλακάκη...

Πολιτική

«Συστάσεις» προς τον Χάρη Δούκα να μην μπει σε σκυλοκαβγάδες με τους άλλους υποψηφίους προέδρους του ΠΑΣΟΚ, έκανε απόψε η Άννα Διαμαντοπούλου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό...

Ελλάδα

Η σοβαρή κατάθλιψη εκδηλώνεται διαφορετικά στον εγκέφαλο των νέων σε σύγκριση με τους ενήλικες, σύμφωνα με νέα μελέτη. Οι νέοι που πάσχουν από σοβαρή...