Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Θα ανταλλάσσατε το σπίτι σας με αυτό το τροχόσπιτο των 2.5 εκατ. δολαρίων; (Βίντεο)

Θα ανταλλάσσατε το σπίτι σας με αυτό το τροχόσπιτο των 2.5 εκατ. δολαρίων; (Βίντεο)


Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Πώς μοιάζει ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων; Μας απαντά και μας ξεναγεί ο Erik Van Conover στο YouTube, ο οποίος πέρασε χρόνο με το συγκεκριμένο τροχόσπιτο στο φετινό καναδικό γκραν πρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για αρχή, μόνο τα μπροστινά καθίσματα κοστίζουν 20.000 δολάρια το καθένα, ενώ υπάρχουν 3 τεράστιες τηλεοράσεις που καλύπτουν κάθε σημείο του RV.

Πατήστε ένα κουμπί σε ένα από τα 10 tablets που είναι τοποθετημένα στο εσωτερικό και μια τηλεόραση 65 ιντσών εμφανίζεται από την οροφή στο σαλόνι. Ένα άλλο κουμπί θα σηκώσει μια τηλεόραση 50 ιντσών στην κύρια κρεβατοκάμαρα ενώ εάν χαλαρώνετε έξω, μια οθόνη 55 ιντσών εμφανίζεται στην εξωτερική πλευρά.

Τι άλλο υπάρχει σε ένα τροχόσπιτο 2.5 εκατ. δολαρίων;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά στο σαλόνι υπάρχει χώρος για αρκετούς καναπέδες, με μερικούς να γίνονται και κρεβάτια, ενώ η κουζίνα διαθέτει μηχανοκίνητο τραπέζι για καλύτερη χρήση του χώρου, αλλά και πλυντήριο πιάτων. Εδώ θα βρείτε επίσης το πρώτο από τα δύο μπάνια, το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ντουλάπι. Όσο για όλα τα συρτάρια και τα ντουλάπια, είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές που ενεργοποιούνται αυτόματα κατά την οδήγηση.

Υπάρχει ένα κρεβάτι king-size και ένα δεύτερο μπάνιο στο πίσω μέρος με ντουζ, ενώ όλος αυτός ο χώρος μένει ασφαλής από αδιάκριτα βλέμματα χάρη σε ειδικό τζάμι.

Η οροφή είναι καλυμμένη με ηλιακούς συλλέκτες και φέρει αρκετές μπαταρίες λιθίου για να τροφοδοτεί τις πολλαπλές μονάδες κλιματισμού για μέρες. Όταν χρειάζεται περισσότερη ενέργεια, ο κινητήρας ντίζελ είναι ρυθμισμένος να φορτίζει τις μπαταρίες ή ότι άλλο συνδέσετε στην πρίζα.

 

Το μόνο που δεν έχει το RV αυτό, είναι έξτρα παρκινγκ για Ι.Χ.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Κατηφόρα για τη Βαλένθια και πλέον ο εφιάλτης του υποβιβασμού σκιάζει το «Μεστάγια». Οι «Νυχτερίδες» πάνε από το κακό στο χειρότερο και η εντός...

Τεχνολογία

Η Κρήτη δεν είναι απλώς ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός, αλλά αναδεικνύεται σε παγκόσμιο κόμβο τηλεπικοινωνιακών υποδομών, με το μέλλον να προδιαγράφεται ψηφιακά πιο λαμπρό...

Μαγαζίνο

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε τον Snik στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο γνωστός τράπερ ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τα αρνητικά σχόλια του...

Πολιτική

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, με ανάρτησή του το πρωί της Τρίτης (22/10) αποκάλυψε πώς θα πρέπει να παραμείνει σε αφωνία για τις...