Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τεχνολογία

Η MSI κάνει level up στις portable gaming εμπειρίες σας με μεγάλες εκπτώσεις – Advertorial

Η MSI κάνει level up στις portable gaming εμπειρίες σας με μεγάλες εκπτώσεις – Advertorial


Οι εποχές που για να απολαύσει κάποιος ποιοτικό PC gaming έπρεπε να έχει στην κατοχή του ένα πανίσχυρο desktop, αποτελούν εδώ και χρόνια παρελθόν.

Με τα gaming laptops να έχουν πραγματοποιήσει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια, ο καθένας μπορεί πια να «λιώσει» τους αγαπημένους του ΑΑΑ ή indie τίτλους όπου κι αν βρίσκεται χωρίς κανέναν περιορισμό. Όταν η κουβέντα πάει δε σε gaming συστήματα, το όνομα της MSI βρίσκεται φυσικά στην κορυφή της λίστας. Ένας κατασκευαστής με εμπειρία δεκαετιών που γνωρίζουν και σέβονται οι απανταχού gamers, η MSI διαθέτει σειρές laptops που θα καλύψουν τα «θέλω» ακόμα και των πιο απαιτητικών gamers. Οι κορυφαίες ανοιξιάτικες εκπτώσεις της εταιρείας μάλιστα που βρίσκονται εν εξελίξει, θα σας επιτρέψουν να εξοπλιστείτε με σημαντικό οικονομικό όφελος, παίρνοντας μάλιστα και δώρο το Skull and Bones μαζί με το in-game Mythical Beast Set για να δοκιμάσετε στην πράξη το καινούριο σας laptop.

Όσο για το ποια ξεχωρίζουμε; Έχουμε και λέμε…

Thin GF63

image.jpeg.d85f80cc8ee8b71b1480041cf4ef43b8.jpeg

Ένα πανίσχυρο laptop για εκείνους που θέλουν να απολαμβάνουν τις καλύτερες εμπειρίες gameplay, το Thin GF63 αποτελεί την ιδανική value for money επιλογή αφού ξεκινά από τα €799. Με προηγμένο σύστημα ψύξης Cooler Boost που φροντίζει έτσι ώστε επεξεργαστής και κάρτα γραφικών να παραμένουν δροσερά ακόμα κι όταν τα… ζορίζετε, θα σας χαρίσει απόλυτα ομαλό gaming χωρίς throttling. Ενσωματώνει τεχνολογίες 3D Surround και Nahimic Audio Enhancer, πλαισιώνοντας την έτσι κι αλλιώς κρυστάλλινη εικόνα της FHD IPS οθόνης 144 Hz των 15,6 ιντσών με επιβλητικό ήχο που θα σας μεταφέρει στους κόσμους των αγαπημένων σας παιχνιδιών. Ο δε έλεγχός του γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσα από το MSI Center.

Titan 18

image.jpeg.57d54511bfaa287631bac0feca3c6f6a.jpeg

Για εσάς που δεν κάνετε παραχωρήσεις στις εμπειρίες gameplay σας, που θέλετε να παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια σε 4Κ, που αναζητάτε ένα laptop με… τιτάνιες επιδόσεις, η MSI έχει την τέλεια πρόταση με το Titan 18 HX A14VIG-094GR. Ένα φορητό gaming σύστημα για εκείνους που δεν αστειεύονται (ξεκινά από τα €5499) που θα ζήλευαν και τα ισχυρότερα rigs, το Titan έρχεται με Intel Core i9-14900HX 24 πυρήνων, 64 GB RAM, δίσκο SSD 2 TB και τη ναυαρχίδα της NVIDIA, GeForce RTX 4090. Η AI Engine της MSI θα προσαρμόσει αυτόματα τις ρυθμίσεις του συστήματος στις εκάστοτε απαιτήσεις, με τη 4K οθόνη Mini LED των 120 Hz στις 18 ίντσες να σας «σερβίρει» ένα οπτικό υπερθέαμα.

Cyborg 15

Εμπνευσμένο από τη cyberpunk αισθητική, το Cyborg 15 είναι ένα gaming laptop που μοιάζει να έχει έρθει από το μέλλον. Ο φουτουριστικός του σχεδιασμός, κλέβει την παράσταση, με τα τονισμένα πλήκτρα WASD να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη. Η MSI όμως δεν έμεινε μόνο στην αισθητική του Cyborg 15 καθώς φρόντισε να το εξοπλίσει με ένα ολοκαίνουριο σύστημα ψύξης και το αποκλειστικό της θερμικό γράσο, συνδυασμός που εξασφαλίζει αυξημένη απαγωγή θερμότητας από επεξεργαστή και κάρτα γραφικών. Η IPS οθόνη των 144 Hz θα σας αφήσει άφωνους με την ποιότητα της εικόνας, ενώ την ίδια στιγμή οι GeForce RTX 40 series θα σας χαρίσουν gameplay με τα settings στο max. Και το καλύτερο; Όλα αυτά ξεκινούν από €899.

Stealth AI Studio

image.jpeg.40d6bde241ecfcecd54f7e9806d18f0a.jpeg

Εκμεταλλεύσου τη δύναμη της AI και πέτυχε επιδόσεις που ούτε καν είχες ονειρευτεί ποτέ. Το Stealth AI Studio της MSI διαθέτει τους ολοκαίνουριους επεξεργαστές Intel Core Ultra 9 με πυρήνες επιδόσεων και αποδοτικότητας (P-Cores και E-Cores) αλλά NPU, δίνοντας έτσι… φτερά στην AI και αλλάζοντας εκ βάθρων την κάθε εμπειρία χρήσης σου. Το Stealth AI studio έρχεται σε εκδόσεις 14 και 16 ιντσών (2.8K και UHD+ αντίστοιχα) με RTX 40 series, ξεκινώντας από τα €2199 για να επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει όχι μόνο στις απαιτήσεις αλλά και το lifestyle σου. Όποια κι αν επιλέξεις, θα έχεις για πρώτη φορά εκπληκτική ισχύ μαζί σου διότι πολύ απλά, όρια σε ψυχαγωγία και δημιουργικότητα απλά δεν μπαίνουν!

H MSI δεν παίζει…

Συστήματα όπως τα παραπάνω, εφοδιασμένα με τεχνολογίες τελευταίας γενιάς, τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Intel πλαισιωμένους από άπλετη RAM και δίσκους SSD, κορυφαίες οθόνες και εξαιρετικά στιβαρό σχεδιασμό, θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε τα video games της αρεσκείας σας, σόλο ή online, και να ζήσετε τις πιο ολοκληρωμένες και επιβλητικές εμπειρίες gameplay. Όποιο κι αν επιλέξετε, ένα είναι το σίγουρο: το gaming δεν θα ‘ναι ποτέ ξανά το ίδιο.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Σε πυρετώδεις ετοιμασίες για την παράσταση «Brokeback Mountain» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει τον Οκτώβριο βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Μιχαήλ Ταμπακάκης. Το «Brokeback Mountain»...

Αθλητικά

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπος με τον παίκτη που τον απέκλεισε πρόωρα στο πρόσφατο US Open. Ο «Στεφ»...

Αθλητικά

Με τέσσερις αγώνες ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής της League Phase του Champions League. Η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται αυτήν την ώρα στην έδρα της...

Αθλητικά

Όπως έκανε γνωστό την Πέμπτη ο Ολυμπιακός, η Εύη Κουτσαυτάκη, η οποία ως τις 10 Ιουλίου του 2024 εργαζόταν στον ΣΚΑΪ, είναι η νέα...