Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Η Χάιδω κάνει την ανατροπή μέσα στο μοναστήρι

Η Χάιδω κάνει την ανατροπή μέσα στο μοναστήρι


Ανατρεπτική αναμένεται η συνέχεια της Γης της Ελιάς, με τη Χάιδω να κάνει την ανατροπή μέσα στο μοναστήρι όπου διαμένει.

Η διαμονή της Χάιδως στο μοναστήρι δεν έχει ακόμη ημερομηνία λήξης, με την ίδια να αρχίζει να νιώθει ήρεμη και να ασχολείται με τα διακονήματα του μοναστηριού. Πιστεύει ότι εκεί θα βρει γαλήνη.

Όσο κι αν οι δικοί της άνθρωποι της θέλουν πλάι τους, η ίδια θέλει να πάρει αποστάσεις και να είναι κοντά στον Θεό με τον τρόπο της, θεωρώντας πως έτσι θα εξιλεωθεί από τις ενοχές και τις τύψεις για τον θάνατο του Φίλιππου.

Στα επόμενα επεισόδια, η Χάιδω θα κάνει την ανατροπή και θα φύγει μία μέρα από το μοναστήρι με το αυτοκίνητο, για να πάει στον τάφο του παιδιού της. Με λουλούδια στα χέρια, η Χάιδω κλαίει και οδύρεται πάνω από τον τάφο του Φίλιππου μην μπορώντας να αντέξει την απώλειά του.

Όταν επιστρέφει πίσω στη μονή, η Γερόντισσα, η οποία τη στηρίζει από την αρχή, προσπαθεί με τα λόγια της να της δώσει δύναμη, θάρρος και υπομονή.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Σε πυρετώδεις ετοιμασίες για την παράσταση «Brokeback Mountain» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει τον Οκτώβριο βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Μιχαήλ Ταμπακάκης. Το «Brokeback Mountain»...

Αθλητικά

Όπως έκανε γνωστό την Πέμπτη ο Ολυμπιακός, η Εύη Κουτσαυτάκη, η οποία ως τις 10 Ιουλίου του 2024 εργαζόταν στον ΣΚΑΪ, είναι η νέα...

Μαγαζίνο

Ο Πέτρος Ξεκούκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, ενώ εξήγησε ότι ο ίδιος είναι ομοφοβικός. Αρχικά, ο...

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Η Volvo μπορεί να μην μεταβαίνει σε μια αμιγώς ηλεκτρική σειρά οχημάτων τόσο γρήγορα όσο είχε υποσχεθεί κάποτε, αλλά αυτό δεν...