Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τεχνολογία

Η τεχνολογία συναντά την αισθητική στο HUAWEI Pura 70 Pro – Advertorial

Η τεχνολογία συναντά την αισθητική στο HUAWEI Pura 70 Pro – Advertorial


Η σειρά HUAWEI P υπήρξε πρωτοπόρα στα camera phones, έχοντας ξεχωρίσει και αγαπηθεί διαχρονικά για τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο συνδύασε τις τεχνολογίες αιχμής με τον κομψό σχεδιασμό.

Εν έτει 2024 είναι και πάλι μαζί μας, ανανεωμένη μεν αλλά πιστή στις αρχές και τα ιδανικά που την έκαναν συνώνυμη των premium φωτογραφικών smartphones στη συνείδηση του παγκόσμιου κοινού. Τα HUAWEI Pura μας καλωσορίζουν σε έναν κόσμο στον οποίο κυριαρχούν η υψηλή αισθητική και η κορυφαία φωτογραφία, με το HUAWEI Pura 70 Pro να αποτελεί ένα αμάλγαμα κομψότητας και επιδόσεων για όλους εκείνους που αναζητούν τον τρόπο να αποτυπώσουν κάθε τους στιγμή, κρατώντας παράλληλα στα χέρια τους ένα smartphone σωστό statement.

Με σχεδιασμό που κλέβει την παράσταση και μονοπωλεί το ενδιαφέρον, το HUAWEI Pura 70 Pro υιοθετεί το ολοκαίνουριο Forward Symbol Design, στο πλαίσιο του οποίου οι τρεις κάμερες στην πλάτη του βρίσκονται σε ένα τριγωνικού σχήματος πλαίσιο. Το δε μαύρο και λευκό χρώμα στα οποία διατίθεται, αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τη φυσική ομορφιά και τις καμπύλες του, με τις καμπυλωτές του επιφάνειες και την άριστη κατανομή βάρους του να χαρίζουν σταθερό κράτημα για άνετη χρήση με το ένα χέρι. Όσο για το Super Durable Kunlun Glass, προσφέρει εντυπωσιακή αντοχή απέναντι στη φθορά, ακόμα και τις πτώσεις, έτσι ώστε να χρησιμοποιείτε άφοβα το smartphone σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς σας χωρίς ενδοιασμούς.

image.jpeg.a2388b1de811ae0188d7ee039b2ca6ae.jpeg

Πιστό τέκνο της σειράς HUAWEI Pura και γνήσιος απόγονος των HUAWEI P, το HUAWEI Pura 70 Pro προσφέρει επαναστατικές επιδόσεις στη φωτογραφία, χάρη στη νέας γενιάς Ultra Lighting XMAGE Camera που σε συνδυασμό με τα Ultra Speed Snapshot και HUAWEI XD Motion Engine, είναι σε θέση να απαθανατίσει κάθε ενσταντανέ, όσο μακριά κι αν βρίσκεται το θέμα σας, ακόμα και αν είναι εν κινήσει. Με εύρος zoom 200x και τη νέα λειτουργία Enhance Images, θα είστε σε θέση να τραβήξετε φωτογραφίες που θα ζήλευαν ακόμα και επαγγελματίες!

Η κύρια κάμερα του HUAWEI Pura 70 Pro έχει αισθητήρα 1/1,3 ιντσών με διάφραγμα f/1,4 που είναι και το μεγαλύτερο φυσικό διάφραγμα που μπορεί να βρει κάποιος σε smartphone σήμερα. Πλαισιώνεται από τη νέα Ultra Lighting Macro Telephoto Camera, επίσης με το μεγαλύτερο διάφραγμα τηλεφακού περισκοπίου σε smartphone f/2,1, καθώς και Ultra Lighting Macro Camera με ελάχιστη απόσταση εστίασης πέντε εκατοστών. Αν τώρα τα πορτρέτα είναι το «thing» σας, το HUAWEI Pura 70 Pro έρχεται με αναβαθμισμένη σχετική λειτουργία που προσαρμόζεται στο φως, αποτυπώνοντας έτσι με απόλυτο ρεαλισμό τους τόνους του δέρματος, τις σκιάσεις και φυσικά το θόλωμα του παρασκηνίου.

Όλα τα παραπάνω θα τα θαυμάσετε μέσα από την οθόνη HUAWEI X-True 6,8 ιντσών με δυναμικό ρυθμό ανανέωσης 1-120 Hz για μία εκθαμβωτική εμπειρία θέασης. Τα 12 GB RAM και τα 512 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, εγγυώνται πως η συσκευή θα ανταποκριθεί ακόμα και στις πλέον απαιτητικές καταστάσεις multitasking. Η αυτονομία του HUAWEI Pura 70 Pro είναι έτσι κι αλλιώς τεράστια, ωστόσο χάρη στις λειτουργίες ταχείας φόρτισης HUAWEI SuperCharge 100 W με HUAWEI SuperCharge Turbo και HUAWEI SuperCharge 80 W, θα έχετε τη δυνατότητα να γεμίσετε τη μπαταρία του σε χρόνο-ρεκόρ.

Όσον αφορά στο λογισμικό, στη διάθεσή σας βρίσκεται το AppGallery, μία από τις τρεις κορυφαίες πλατφόρμες εφαρμογών παγκοσμίως. Το δε Gbox δηλώνει και αυτό παρόν με τη σειρά του, χαρίζοντάς σας πρόσβαση σε υπηρεσίες και εφαρμογές Google. Ακόμα, θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε και το λογισμικό ανοιχτού κώδικα MicroG , απολαμβάνοντας την εμπειρία χρήσης των εφαρμογών Google που είναι διαθέσιμες σε τηλέφωνα Android, για μία απόλυτα ομαλή και οικεία εμπειρία χρήσης. Τόσο το MicroG, όσο και το Gbox είναι διαθέσιμα μέσω του AppGallery.

image.jpeg.0fa0ecfb2e21bccdfd4370f544a5d83b.jpeg

Πέραν του HUAWEI Pura 70 Pro, η HUAWEI διέθεσε δύο ακόμα συσκευές της στην ελληνική αγορά. Ο λόγος για τα HUAWEI WATCH FIT 3 και HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition, δύο smartwatches για τους λάτρεις της μοντέρνας αισθητικής. Το HUAWEI WATCH FIT 3 διαθέτει ανανεωμένο, τετράγωνο design με σώμα από κράμα αλουμινίου και τελευταίας γενιάς λειτουργίες για ολοκληρωμένη παρακολούθηση φυσικής κατάστασης και καταγραφή ακόμα και των πλέον ασυνήθιστων δραστηριοτήτων. Όσο για το HAUWEI WATCH 4 Pro Space Edition, πρόκειται για μία ειδική έκδοση με θέμα το διάστημα, κατάλληλη για εκείνους με στόχους και απαιτήσεις που φτάνουν ως… τον ουρανό! Κατασκευασμένο από υλικά αεροδιαστημικής τεχνολογίας και εξοπλισμένο με τους πιο πρόσφατους αλγορίθμους, θα καλύψει τα «θέλω» ακόμα και των πλέον απαιτητικών.

Η HUAWEI κάνει αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά, διαθέτοντας συσκευές που συνδυάζουν τις τεχνολογίες αιχμής με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και την υψηλή αισθητική. Ξεκινήστε το ταξίδι σας προς έναν κόσμο που περιστρέφεται γύρω από το «είναι», τα «θέλω» και τις ανάγκες σας σήμερα κιόλας, με προτάσεις που θα προσαρμοστούν στο lifestyle σας, ενισχύοντάς το εμπράκτως από την πρώτη κιόλας στιγμή.

image.jpeg.28dd1a1b3c3c923594edf60f1fff4849.jpeg

 

Το HUAWEI PURA 70 Pro είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei, με δώρο τα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds Pro 3, έως και τις 9 Ιουνίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Όλα τα smartwatches και ακουστικά της Huawei είναι συμβατά με iOS & Android.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Αυτοκίνητο

του Δημήτρη Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Υπάρχουν πολλά να συμβούν στη γραμμή εκκίνησης καθώς το paddock του MotoGP επιστρέφει στο υπέροχο Misano World Circuit...

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Τεχνολογία

Η Ελλάδα σχεδιάζει να ενισχύσει τις ένοπλες δυνάμεις της με την αγορά των σύγχρονων drones Switchblade από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου...