Site icon Trenty

Η συνταγή της ημέρας. Μπιφτεκάκια μοσχαρίσια με κρεμμυδοσαλάτα. Το μενού της εβδομάδας (7/10-13/10)

Η συνταγή της ημέρας. Μπιφτεκάκια μοσχαρίσια με κρεμμυδοσαλάτα. Το μενού της εβδομάδας (7/10-13/10)


Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 7/10

Μπιφτεκάκια μοσχαρίσια με κρεμμυδοσαλάτα και πρόβειο γιαούρτι
Αυτά τα μοσχαρίσια μπιφτέκια γίνονται πολύ αρωματικά γιατί έχουν πολλά μυρωδικά στη συνταγή τους. Θα τα συνοδεύσετε με πανεύκολη κρεμμυδοσαλάτα, αλλά και πρόβειο γιαούρτι που θα δροσίσει το σύνολο.

Τρίτη 8/10

Το εύκολο σπανακόρυζο, έτοιμο σε 30 λεπτά
Λεμονάτο ή με ντομάτα (γιαχνί), ακόμη και με τραχανά ή κριθαράκι αντί για ρύζι, αποτελεί ένα χορταστικό γεύμα που μπορεί να προετοιμάσει και ο πιο αρχάριος στην κουζίνα.

Τετάρτη 9/10

Κοτόπουλο με κάρι και ρεβίθια σιγομαγειρεμένα
Ένα θρεπτικό πιάτο που συνδυάζει το κοτόπουλο με τα ρεβίθια, προσφέροντάς μας πρωτεΐνες και θρεπτικά συστατικά. Πολύ χορταστικό και με λίγες θερμίδες.

Πέμπτη 10/10

Χοιρινό με πατάτες γιαχνί
Το κρέας ταιριάζει τέλεια με τις πατάτες! Μαγειρεύουμε χοιρινό γιαχνί με πατάτες και πολλά μπαχαρικά. Ό,τι πρέπει για οικογενειακές συνάξεις!

Παρασκευή 11/10

Ψητός σολομός με γιαούρτι
Ο θρεπτικός σολομός ενώνεται με το γιαούρτι και δημιουργούν μαζί τον τέλειο γευστικό light συνδυασμό.

Σάββατο 12/10

Φρέσκα λαζάνια φούρνου
Αγαπάμε τα ζυμαρικά, όμως στα λαζάνια μια μικρή “αδυναμία” την έχουμε… Φτιάξτε διπλή μερίδα γιατί η κρέμα τυριών δεν παίζεται.

Κυριακή 13/10

Κυρίως πιάτο

Κατσικάκι κοκκινιστό κατσαρόλας
Ένα νόστιμο και εύκολο στην προετοιμασία πιάτο με κατσικάκι που ταιριάζει μοναδικά στο κυριακάτικο τραπέζι.

Ορεκτικό

Σουβλάκια λαχανικών και φρούτων, με σος πιπεριάς
Ένα διαφορετικό και άκρως καλοκαιρινό σουβλάκι-καλαμάκι, η χαρά των ωμοφάγων και όσων έχουν όρεξη να φάνε κάτι νόστιμο χωρίς-πραγματικά- να μαγειρέψουν.

Επιδόρπιο

Τούρτα ψυγείου μπανόφι
Μπανάνα, καραμέλα, σοκολάτα και λευκή πληθωρική κρέμα. Αυτό το γλυκό ψυγείου, παραμένει δροσερό και απολαυστικό παρά τις διαφορετικές στρώσεις του. Σερβίρεται σαν απλό επιδόρπιο, αλλά-γιατί όχι-και σαν τούρτα γενεθλίων!

Το άρθρο της εβδομάδας

FOOD SCIENCE

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

Exit mobile version