Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Η σκληρή απάντηση στον πατέρα του Κάρολο

Η σκληρή απάντηση στον πατέρα του Κάρολο


Ωστόσο, τα διεθνή ΜΜΕ ακόμη ασχολούνται με την πρόσφατη επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το μαύρο πρόβατο της βασιλικής οικογένειας δεν συναντήθηκε με τον βασιλιά Κάρολο, καθώς ο μονάρχης επικαλέστηκε φορτωμένο πρόγραμμα.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, ένα δημοσίευμα της Sunday Times ρίχνει λάδι στη φωτιά και στη μεταξύ τους σχέση. Συγκεκριμένα,απέρριψε την προσφορά του βασιλιά Καρόλου να μείνει σε βασιλική κατοικία κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του. Σύμφωνα με τη βασιλική συντάκτρια, Roya Nikkhah, ο Δούκας του Σάσεξ -ο οποίος επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να παραστεί σε μια Υπηρεσία Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου για τη 10η επέτειο των Αγώνων Invictus- επέλεξε να μείνει σε ένα ξενοδοχείο.

Ο Χάρι δείχνει να είναι φανερά πληγωμένος με τη συμπεριφορά του πατέρα του. Δεν είναι μόνο τα όσα συνέβησαν στο παρελθόν, αλλά και η σκληρή στάση και απαξίωση που συνεχίζει να δείχνει προς το πρόσωπό του.

Πρίγκιπας Χάρι – Το πρόσφατο χτύπημα κάτω από τη ζώνη

Την Τρίτη, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν ότι ο Γουίλιαμ, 41 ετών, θα γίνει αρχιστράτηγος του Αεροπορικού Σώματος Στρατού – παρόλο που ο Πρίγκιπας Χάρι, 39 ετών, υπηρετούσε ο ίδιος στη μονάδα στο Αφγανιστάν.

Η ανακοίνωση φαινόταν στοχευμένη  προκειμένου να προκαλέσει τον μέγιστο πόνο στον Χάρι, την ίδια μέρα που επέστρεψε στο Λονδίνο για να γιορτάσει τη 10η επέτειο των Αγώνων Invictus.

«Η ανακοίνωση του βασιλιά Καρόλου… είναι μια πραγματική κλωτσιά στα δόντια για τον γιο που ένιωθε πάντα περιθωριοποιημένος και υποτιμημένος», δήλωσε ο βασιλικός ειδικός Tom Quinn στη Mirror το Σάββατο. «Λέγεται ότι δάκρυσε όταν το άκουσε», πρόσθεσε.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Παρατείνονται οι αναστολές φορολογικών οφειλών, ασφαλιστικών υποχρεώσεων και πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης έως τέλος του τρέχοντος έτους για την περίμετρο των δικαιούχων που ίσχυσαν έως...

Ελλάδα

Βροχερός καιρός τη Δευτέρα 30/09 αναμένεται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με ισχυρές καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά, σύμφωνα με το Meteo. Οι άνεμοι θα...

Ελλάδα

Άλλαξε άρδην το σκηνικό των καιρικών συνθηκών από χθες με τις καλοκαιρινές θερμοκρασίες να διαδέχεται κακοκαιρία με κύρια χαρακτηριστικά τους θυελλώδεις ανέμους, τις καταιγίδες...

Κόσμος

Το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA μετέδωσε σήμερα ότι αναχαιτίζονται «εχθρικοί στόχοι» στους αιθέρες της περιοχής της πρωτεύουσας Δαμασκού, χρησιμοποιώντας ορολογία που γενικά παραπέμπει...