Μια εκπληκτική μακαρονάδα που «ζεσταίνει» πικάντικα τα πιάτα μας, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Το μπουγιουρντί γίνεται μια υπέροχη σάλτσα στα γρήγορα – εξάλλου, το μεγάλο πλεονέκτημα του air fryer είναι η εξοικονόμηση χρόνου.
Διαδικασία
Βήμα 1
Στο ειδικό σκεύος ψησίματος σιλικόνης για το air fryer ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το μπουγιουρντί και ψήνουμε για 15΄ στους 175°C.
Βήμα 2
Όσο ψήνεται βράζουμε τα ζυμαρικά της επιλογής μας και μόλις είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε.
Βήμα 3
Περιχύνουμε τα ζυμαρικά με το καυτό μπουγιουρντί, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Φωτογραφία: Εύα Μονοχάρη
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!