Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Η αστυνομία του Λος Άντζελες ξεκινά έρευνα για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Η αστυνομία του Λος Άντζελες ξεκινά έρευνα για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι


Στο «μικροσκόπιο» το πώς ο σταρ των Friends είχε πρόσβαση στην κεταμίνη.

Μισό χρόνο μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι από οξείες επιδράσεις της κεταμίνης, το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες (LAPD) και η Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών (DEA) ξεκίνησαν κοινή ποινική έρευνα για το πώς ο σταρ της δημοφιλούς σειράς Friends πήρε το συνταγογραφούμενο φάρμακο, οι αρχές επιβολής του νόμου επιβεβαίωσαν πηγές στους Los Angeles Times την Τρίτη.

Ο Πέρι πέθανε σε ηλικία 54 ετών στις 28 Οκτωβρίου 2023 σε υδρομασάζ στο σπίτι του στο Pacific Palisades. Ίχνη κεταμίνης, η οποία μερικές φορές χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της κατάθλιψης, βρέθηκαν στο στομάχι του, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή του Λος Άντζελες.

Ωστόσο, μια νεκροψία βρήκε επίπεδα κεταμίνης στο αίμα του παρόμοια με τα επίπεδα που χρησιμοποιούνται κατά τη γενική αναισθησία. «Στα υψηλά επίπεδα κεταμίνης που βρέθηκαν στα μεταθανάτια δείγματα αίματος του, τα κύρια θανατηφόρα αποτελέσματα θα ήταν τόσο από την υπερδιέγερση του καρδιαγγειακού συστήματος όσο και από την αναπνευστική καταστολή», ανέφερε η έκθεση νεκροψίας.

Η αυτοψία εντόπισε επίσης πνιγμό, στεφανιαία νόσο και βουπρενορφίνη – ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του εθισμού στα οπιοειδή, για το οποίο ο Πέρι είχε μιλήσει ανοιχτά σε συνεντεύξεις και στα απομνημονεύματά του το 2022 – ως παράγοντες που συνέβαλαν στον θάνατό του. 

Το LAPD και η DEA, ωστόσο, τώρα εξετάζουν πώς ο ηθοποιός έφτασε σε τόσο υψηλά επίπεδα κεταμίνης. Το TMZ ήταν το πρώτο που ανέφερε την έρευνα, η οποία ασχολείται κυρίως με το ποιος του παρείχε το φάρμακο και υπό ποιες συνθήκες.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο Πέρι υποβαλλόταν σε θεραπεία με έγχυση κεταμίνης για άγχος και κατάθλιψη τις ημέρες πριν από το θάνατό του. Η τελευταία γνωστή έγχυση ήταν μιάμιση εβδομάδα πριν, που σημαίνει ότι η κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό του δεν ήταν από τη διαδικασία.

Στα απομνημονεύματά του το 2022 “Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing”, ο Πέρι αναφέρθηκε στη μακρά του ιστορία με την κατάχρηση ουσιών, που ξεκίνησε από την ηλικία των 14 ετών και εντατικοποιήθηκε με τα τεράστια φώτα της δημοσιότητας. Έγραψε ότι κατανάλωνε έως και 60 χάπια την ημέρα. Ήταν 19 μήνες νηφάλιος τη στιγμή του θανάτου του, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο οποίος σημείωσε ότι δεν είχε άλλα ναρκωτικά στον οργανισμό του και ότι στο σπίτι του δεν βρέθηκαν ναρκωτικά.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις στην Cosmote TV εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Βρεθήκαμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, στην παρουσίαση που έκανε η Aprilia, με επικεφαλής τον πρεσβευτή της μάρκας Max...