Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αυτοκίνητο

Η απόλυτη ιταλική SUV κόντρα: Lamborghini Urus VS Ferrari Purosangue

Η απόλυτη ιταλική SUV κόντρα: Lamborghini Urus VS Ferrari Purosangue


Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Εδώ και πολλά χρόνια, η Lamborghini Urus είναι το super SUV που επιλέγουν όσοι αναζητούν ένα πρακτικό όχημα με επιδόσεις και ιταλικό στιλ που πλησιάζουν τα επίπεδα του supercar.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον όμως και η Ferrari διαθέτει το δικό της Super SUV, την εντυπωσιακή Purosangue η οποία είναι ο άμεσος αντίπαλος της Urus και το κανάλι του Youtube, Carwow, έβαλε τα δύο ιταλικά SUV στην απόλυτη κόντρα.

  • Lamborgini Urus Performante: Διαθέτει V8 twinturbo κινητήρα 4λτ.απόδοσης 669 ίππων και 850 Nm ροπής ενώ εξοπλίζεται με 8άρι αυτόματο κιβώτιο. Τετρακίνητη, με τελική ταχύτητα στα 305χλμ./ώρα, 0-100 σε 3.6 δευτ. και 0-200 σε 12.8δευτ. Ζυγίζει 2.150 κιλά.
  • Ferrari Purosangue: Διαθέτει έναν ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα 6.5λτ. απόδοσης 735 ίππων και 716 Nm ροπής ενώ εξοπλίζεται επίσης με αυτόματο 8άρι κιβώτιο. Τετρακίνητη, με τελική ταχύτητα στα 312χλμ./ώρα και 0-100 σε 3.3 δευτ. Ζυγίζει 2.033 κιλά.

 

Στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο, ο Mat Watson που οδηγεί τη Lamborghini έχει καλύτερη εκκίνηση χάρη στον ταχύτερο χρόνο αντίδρασής του. Ο δεύτερος αγώνας ήταν πολύ πιο κοντά, καθώς και οι δύο οδηγοί είχαν εξαιρετικές αντιδράσεις. Αρχικά, η Lamborghini προηγείται της Ferrari και φαίνεται να είναι ελαφρώς ταχύτερη στην εκκίνηση, αλλά καθώς οι ταχύτητες αρχίζουν να αυξάνονται, η Ferrari αρχίζει να χρησιμοποιεί την επιπλέον ισχύ της και προσπερνά τη Lambo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αποτέλεσμα είναι παρόμοιο και στην τελική μονομαχία. Για άλλη μια φορά, η Lamborghini παίρνει το προβάδισμα από τη γραμμή, αλλά η Ferrari την ξεπερνά στη γραμμή του τερματισμού.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις στην Cosmote TV εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Βρεθήκαμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, στην παρουσίαση που έκανε η Aprilia, με επικεφαλής τον πρεσβευτή της μάρκας Max...

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Οι καναδικές αρχές αναζητούν μια τολμηρή και απίθανη κλέφτρα αυτοκινήτων η οποία εμφανιζόταν ως πιθανός αγοραστής πολυτελών Ι.Χ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση...

Μαγαζίνο

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ Επανασύνδεση. Μήπως αναρωτιέσαι για το αν σε σκέπτεται το πρώην ταίρι σου; Το έδαφος στρώθηκε, το πρόσωπο που αγαπάς έρχεται ανανεωμένο και...