Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Η απάντηση της KAE Παναθηναϊκός στον Ολυμπιακό για τον Μπίτζιο: «Από 13 Σεπτεμβρίου, έχει αποχωρήσει από το ΔΣ μας, ώσπου να αποδείξει την αθωότητά του»

Η απάντηση της KAE Παναθηναϊκός στον Ολυμπιακό για τον Μπίτζιο: «Από 13 Σεπτεμβρίου, έχει αποχωρήσει από το ΔΣ μας, ώσπου να αποδείξει την αθωότητά του»


Στα ερωτήματα που έθεσε ο Ολυμπιακός για τον Φέλιξ Μπίτζιο απάντησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Το «τριφύλλι» με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Παρασκευής (20/9) ξεκαθαρίζει ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει αποχωρήσει «από τις 13 Σεπτεμβρίου από το ΔΣ μας, ώσπου να αποδείξει ενώπιον του φυσικού του Δικαστή την αθωότητά του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «πράσινοι» στο σχετικό δελτίο Τύπου επισημαίνουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» πιάστηκαν και πάλι αδιάβαστοι και δείχνουν «βαθύ πόνο που δύσκολα κρύβεται», ενώ καταλήγουν τονίζοντας ότι είναι «σκληρή η δεύτερη θέση»…

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα οι Πειραιώτες με ανακοίνωσή τους ζητούσαν να διευκρινιστούν οι αρμοδιότητες και ο ρόλος του Μπίτζιου στην ομάδα μπάσκετ του «τριφυλλιού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φέλιξ Μπίτζιος και άλλα τέσσερα άτομα τέθηκαν σε καθεστώς κυρώσεων από το Γραφείο Ελέγχου Ξένων Περιουσιακών Στοιχείων του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ (OFAC) για τον ρόλο τους στην εταιρεία Intellexa και την παραγωγή, εμπορία και διανομή του παράνομου λογισμικού παρακολούθησης Predator.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Καμία έκπληξη. Για μία ακόμη φορά η ΚΑΕ Ολυμπιακός αδιάβαστη και με βαθύ πόνο, που δύσκολα πλέον κρύβεται, αναρωτιέται για τα του οίκου του Παναθηναϊκού.

Εύλογο, όταν δεν έχεις να επιδείξεις κάτι, να προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις πάση θυσία και δη μη σεβόμενος το ιερό momentum του μνημοσύνου του πατριάρχη της ΚΑΕ μας.

Προς απάντηση στις τόσο αγωνιώδεις ερωτήσεις των αδερφών Αγγελόπουλων, να ενημερώσουμε ότι ήδη, από 13 Σεπτεμβρίου, έχει αποχωρήσει το μέλος της ΚΑΕ, κ. Μπίτζιος, από το ΔΣ μας, ώσπου να αποδείξει ενώπιον του φυσικού του Δικαστή την αθωότητά του.

Οι αναφορές της ανακοίνωσης των τοις πάσι γνωστών για τον επιχειρηματικό τους βίο ιδιοκτητών σε χορηγούς και …μετόχους (;;;) ναι, μεν, είναι ακραίες, ανυπόστατες και φαιδρές, μα πλέον είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια πυροτεχνήματα, τα οποία αφενός μας καθιστούν ακόμη πιο προσηλωμένους στους εντός κι εκτός παρκέ στόχους μας, αφετέρου μας προκαλούν οίκτο και γνήσια συμπόνια.

Σκληρή η δεύτερη θέση».

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα δύο αγώνες για την τρίτη και τελευταία ημέρα της πρεμιέρας της League Phase του Champions League. Η Μπενφίκα,...

Ελλάδα

Πραγματοποιείται σήμερα, παρουσία του υπουργού Άμυνας Ν. Δένδια, η καθέλκυση της «Νέαρχος», δεύτερης φρεγάτας FDI ΗΝ – γνωστής ως Belh@rra – κλάσης «Κίμων» που...

Πολιτική

Βαρύ παραμένει το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ, με το βλέμμα στραμμένο στην κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, που ξεκινά αύριο Σάββατο 21/09. Οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ...

Αυτοκίνητο

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 που έγινε τον Σεπτέμβριο ήταν ένα 4ημερο γεμάτο σημαντικές στιγμές και ανατροπές. Οι ξένοι που ήρθαν στην χώρα μας...