Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Η άβολη στιγμή που μαθαίνει από τα media ότι ο 14χρονος γιος του έχει κοπέλα

Η άβολη στιγμή που μαθαίνει από τα media ότι ο 14χρονος γιος του έχει κοπέλα


O Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός από σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι και πατέρας και έχει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεεις ενός γονέα που έχει παιδί στην εφηβεία.

Ο 14χρονος γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο τζούνιορ έχει τη δική του τόσο ως γιος ενός τόσο διάσημου ανθρώπου αλλά όσο και ως έφηβος με τις δικές του επιθυμίες και φιλίες.

Η άβολη στιγμή για τον Ρονάλντο ήρθε όταν τα μέσα ενημέρωσης τον ενημέρωσαν πως ο γιος του έχει κοπέλα. Ο ποδοσφαιριστής, σε σχετική ερώτηση, δήλωσε άγνοια για τις σχέσεις του γιου του: «Γνώριζα πως έχει φίλες, αλλά ουδέποτε μου είπε κάτι για κοπέλα».



Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d50bes14h8bt)

Κλείσιμο

Όταν το… μυστικό του γιου του αποκαλύφθηκε, ο Ρονάλντο παραδέχτηκε πως τον «έπιασε» στα πράσα, αλλά δεν ήταν θυμωμένος, παρά μόνο ενοχλημένος που δεν είχε ενημερωθεί νωρίτερα.

Μετά από λίγο, όπως είοε κατάλαβε γιατί ο γιος του ζητούσε περισσότερα χρήματα: «Έχω καταλάβει τώρα ότι ίσως ήθελε περισσότερα για εκείνη».

Μάλιστα ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να γνωρίσει την κοπέλα του γιου του, τονίζοντας ότι οι γονείς πρέπει να είναι ενήμεροι για το τι κάνουν τα παιδιά τους.

Ειδήσεις σήμερα:



Φθινοπωρινός ο καιρός και σήμερα με ενισχυμένους βοριάδες – Ανεβαίνει η θερμοκρασία από αύριο




Κατάρρευση γέφυρας σε προβλήτα στη Τζόρτζια των ΗΠΑ: Τουλάχιστον 7 νεκροί




Οι ΗΠΑ… επικύρηξαν το ρωσικό μπλογκ Rybar: 10 εκατ. δολάρια σε οποίον δώσει πληροφορίες



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Η εκδίκαση της υπόθεσης των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Όλγα Κεφαλογιάννη σε βάρος του Μίνωα Μάτσα πήρε αναβολή για την Δευτέρα 21/10. Η...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οι Triumph είναι γρήγορες τρικύλινδρες μοτοσυκλέτες οι περισσότερες και έχουν μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για τις μοτοσυκλέτες περιπέτειας εκτός δρόμου. Ωστόσο, η μάρκα...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Το «The Sound of Noise», μια πρωτοποριακή λίστα αναπαραγωγής πρωτότυπων ήχων, γιορτάζει τη δημιουργία του Aygo X JBL, μιας νέας ειδικής...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Η Κυριαρχία της «PIRELLI» συνεχίστηκε τόσο στο Βαλκανικό όσο και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ταχύτητας στις Σέρρες το Σαββατοκύριακο...