Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κόσμος

Ζιζέλ Πελικό: Σάλος με το σκίτσο του Charlie Hebdo για την υπόθεση

Ζιζέλ Πελικό: Σάλος με το σκίτσο του Charlie Hebdo για την υπόθεση


Ένα σκίτσο για τη Ζιζέλ Πελικό, που δημοσίευσε το γαλλικό «σατυρικό» περιοδικό, Charlie Hebdo, έχει δημιουργήσει σάλο τις τελευταίες ημέρες.

Το σκίτσο αφορά την υπόθεση της Ζιζέλ Πελικό, της γυναίκας που αποφάσισε να κάνει ανοιχτή δίκη για την υπόθεση βιασμού της από δεκάδες άντρες τους οποίους καλούσε ο σύζυγός της ενώ τη νάρκωνε.

Το σκίτσο δείχνει την Πελικό ξαπλωμένη στο κρεβάτι να κοιμάται και αρκετούς άνδρες να περιμένουν γυμνοί σε σειρά. Απέναντί τους στέκεται επίσης γυμνός ο σύζυγός της και βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση των βιασμών της, Ντομινίκ Πελικό με μία κάμερα στο χέρι. 

«Μία ταινία του Ντομινίκ Πελικό» γράφει η λεζάντα στο σκίτσο.

Το σκίτσο προκάλεσε σάλο αντιδράσεων στα social media με τους περισσότερους χρήστες να κάνουν λόγο για «αηδιαστικό σκίτσο» και «απεχθές» θέαμα.

Δείτε το εξώφυλλο του Charlie Hebdo που έφερε αντιδράσεις: 

Η γυναίκα που συγκλόνισε τον πλανήτη με τα δεινά που υπέστη από τον ίδιο της τον σύζυγο έγινε βορά του σατιρικού περιοδικού, σχολιάζουν πολλοί χρήστες των social media.

«Πρέπει να έχεις πέσει πολύ χαμηλά για να υπολογίζεις σε άθλια σκίτσα ώστε να υπάρχεις», έγραψε η Sarah Legrain, βουλευτής του αριστερού κόμματος «Ανυπότακτη Γαλλία», την ανάρτηση της οποίας μοιράστηκαν πολλοί χρήστες της πλατφόρμας Χ.

«Ποιο είναι το μήνυμα;», σχολιάζει κάποιος άλλος και πρόσθεσε ότι το σκίτσο προκαλεί «εμετό».

«Πραγματικά καμία αξιοπρέπεια και ήθος», αναφέρει άλλος χρήστης. Άλλοι αποκάλεσαν το σατιρικό περιοδικό «πατσαβούρι της Ακροδεξιάς» και ζήτησαν να κλείσει, ενώ ορισμένοι επικαλέστηκαν την ελευθερία της άποψης.

Ειδήσεις σήμερα:

Σπάνιο βίντεο: Δελφίνι επιτέθηκε σε 23χρονο στην Ιαπωνία – Το έκανε επειδή ήταν μοναχικό, λένε επιστήμονες

Ο Λίαμ Πέιν και οι One Direction σημειώνουν ρεκόρ ακροάσεων μετά τον τραγικό θάνατο του

Χωρίς βροχές και με φθινοπωρινές θερμοκρασίες μέχρι το τέλος του μήνα



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Χωρίς μεταβολές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια θα είναι και τα φετινά τέλη κυκλοφορίας που καλούνται εκατομμύρια οδηγοί να καταβάλουν.Η ανάρτησή τους αναμένεται να γίνει...

Μαγαζίνο

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε τον Snik στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο γνωστός τράπερ ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τα αρνητικά σχόλια του...

Πολιτική

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, με ανάρτησή του το πρωί της Τρίτης (22/10) αποκάλυψε πώς θα πρέπει να παραμείνει σε αφωνία για τις...

Μαγαζίνο

Ο Ιωάννης Παπαζήσης το βράδυ της Παρασκευής 18/10 έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή, αλλά...