Ο σύγχρονος τρόπος ζωής πολλές φορές στερείται χρόνου. Αν όμως διαθέτεις λίγες τορτίγιες, τις οποίες θα γεμίσεις με όποια υλικά της πίτσας σού αρέσουν, σε 20΄ έχεις μια πεντανόστιμη εκδοχή της ψημένη στη φριτέζα αέρος που μας λύνει άλλη μια φορά τα χέρια.
Διαδικασία
Βήμα 1
Απλώνουμε την κάθε τορτίγια στον πάγκο εργασίας και νοερά τη χωρίζουμε σε 4 τέταρτα. Απλώνουμε μια ποσότητα σάλτσας στην κάτω αριστερή γωνία. Συνεχίζουμε στην πάνω αριστερή γωνία βάζοντας μια ποσότητα τυριού και πιπεριά.
Βήμα 2
Στη δεξιά επάνω γωνία βάζουμε τα μανιτάρια και λίγο ακόμη τυρί, ενώ στην κάτω δεξιά γωνία βάζουμε μια ακόμη μικρή ποσότητα σάλτσας και τις φέτες πεπερόνι.
Βήμα 3
Διπλώνουμε την τορτίγια στη μέση και μετά ξανά στη μέση ώστε να πάρουμε ένα τρίγωνο. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για όλες τις τορτίγιες και τα υλικά.
Βήμα 4
Αλείφουμε τις τορτίγιες εξωτερικά με λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με θυμάρι. Ψήνουμε πίτσες μας στο air fryer στους 165°C για 10΄ και τις σερβίρουμε ζεστές.
Φωτογραφία: Εύα Μονοχάρη
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!